Lysine Bağışıklık Güçlendirici Kullanan ?

Merhaba bu bağışıklık güclendiriciyi kullanan var mı ? Baya araştırdım oldukça etkliymiş hastalık döneminde bile kullanan var mı ?

13 CEVAP

lwb
lwb

120674

herpes virüsü için küçük kedime kullandım, iyi geldi

Neshe66
Neshe66

696

Ben 19 tane kedim var antibiyotik kullanmam gerektiği tedavi gören her kedimde kullandım tavsiye ederim.

Bizimde bitmeyen bir burun akıntımız ve hapışırığımız vardı bitti çok şükür yoğun ilaç tedavisi sonrası vet hekimimiz bağışıklığını güçlemesi için bunu tavsiye etti çok iyi olduğunu söyledi. Peki tüm tüpün tamamımını mı kullanıyorsunuz 1 kedi için ?

Ares87
Ares87

12250

Benim kedilerimede herpes virüsü bulaştı ben imunol şurup aldım onu veriyorum lysine de kullansak sorun olur mu

Asliszgn
Asliszgn

953

Mantar tedavisinde bağışıklık güçlendirici olarak kullanıyorum şu an çok memnunum daha ikinci aşısı yeni yapılmasına rağmen mantarı kalmadı tüyler çok hızlı uzuyor lysine sayesinde bağışıklığının güçlenmesinin etkili olduğunu düşünüyorum

Herpes virüsü için yapılmış birşey ve oldukça etkiliymiş Lysine 100 kullanan herkes oldukça memnun iğneler antibiyotikler hiç birşey işe yaramıyor bağışıklık güçlenmediği sürece heleki birde sorunlu ırklarsa dahada zor benim exotic scotish ve scotihs ford var 7 ay uğraştım

Herpes virüsü için yapılmış birşey ve oldukça etkiliymiş Lysine 100 kullanan herkes oldukça memnun iğneler antibiyotikler hiç birşey işe yaramıyor bağışıklık güçlenmediği sürece heleki birde sorunlu ırklarsa dahada zor benim exotic scotish ve scotihs ford var 7 ay uğraştım

Faytekin
Faytekin

11982

Çeşit çeşit marka var Lysine olarak,ben Vetri-Science markasını kullanmıştım ağız içi ve dudaklarda aft gibi birşeyler vardı dişi kedimde ,çok kısa sürede geçirdi,o gün bugündür eksik etmem evden,herhangi bi değişiklik sezdigim anda birkaç gün kullanıyorum toparlıyorlar hemen,gerçekten etkili bir madde.

Bende Mervue Lysine tüp şeklinde olanından aldım. Bakalım sanırım 5 6 gün kullanmam işe yarayacak tüm tüpü vermeme gerek yok anladığım kararıyla

Faytekin
Faytekin

11982

Vetriscience Vetri Lysine Bağışıklık Sistemi Destekleyici Tablet
Vetriscience vetri lysine tablet'in asıl amacı bağışıklık sistemini desteklemek olsa da kollajen oluşumunu, doku onarımını, antioksidan aktivitesini antikor ve akyuvar oluşumunu destekler. İçerdiği tavuk ciğeri aroması ile kediler severek tüketir.


Özellikle aşılanmamış kedilerde viral kökenli hastalıkların tedavi sırası ve sonrasında vetriscience vetri lysine tedavinin başarı şansını oldukça arttırır.


Yüksek kaliteli ve zengin içerikli kedi mamasıyla beslediğiniz kedinizin sağlığını garantiye almak, var olan ya da sonradan oluşabilecek hastalıklara karşı direnç kazanmasına yardımcı olmak için üretilen Verti-Sciense Vetri Lysine,sağlıklı bir evcil hayvana sahip olmak adına ihtiyaç duyduğunuz eksiksiz koruyucu desteği sağlar.


Yavruluk döneminden itibaren kullanıla bilen Vetri Lysine, evcil hayvanınızın daha güçlü bir bünyeye ve bağışıklık sistemine sahip olmasına katkı sunar.


Tavuk ciğeri aromasını seven kedinize ödül maması mantığıyla da verebileceğiniz bu güçlü besin takviyesi tableti,bağışıklık sistemini güçlendirmesinin yanı sıra kedi nezlesi, feline herpes virüsü sonucu oluşan uçuklar, solunum yolu enfeksiyonu, konjüktivit rahatsızlığı sonucu ortaya çıkan gözlerdeki iltihaplanma ve akıntılara, ağız içi problemlere karşı da son derece etkili olan, Lysine amino asiti içerir.


Formülündeki aktif bileşenler vücudun dokuları onarmasına ve URI gibi enfeksiyonlarla savaşması için gerekli antikorları üretmesine yardımcı olur.


Tabletlerin bir diğer önemli özelliğiise özellikle aşılanmamış kedilerde, viral kökenli hastalıkların tedavi sırasıve sonrasında, tedavinin başarı şansını büyük oranda arttırması.


Veteriner hekimler tarafından, yavru kediler için günde 1, yetişkinlerde ise günde 2 defa kullanılması önerilir.


Verti Sciense Vetri LysineKediler İçin Bağışıklık Sistemi Destekleyici Tablet Özellikleri:


Ürün ABD'de veterinerler tarafından formüle edilmiş ve üretilmiştir.


Bağışıklık sisteminin güçlenmesine,


Kolajen oluşumuna,


Doku onarımına,


Antioksidan aktivitesine,


Virüsleri nötralize etmeye yardımcı olmakiçin antikor ve lenfosit üretimine ciddi ölçüde katkı sağlar.


İlaç olarak kullanılmamaktadır.


Kalori: Tablet başına 6 kaloridir.


İçerik: L-lysine:Akyuvarantikor ve enzim oluşumunu destekleyen bir amino asittir. Aynı zamanda kolajenoluşumunu ve doku onarımını destekler. Antikor, hormon ve enzim


Üretimine katkı sağlar.


DMG: Hücre metabolizmasını destekleyen aracı metabolittir. DMG vitamin sentezleri,solunum ve bağışıklık sistemlerini güçlendirir, cildini korumak için kolajen oluşturu, göz sağlığını destekler, hücresel düzeyde oksijen kullanımı kolaylaştırır, hormon üretimini dengeler.


Ürün Analizi: Nem %5.98, L-lysine 250mg, DMG

ceyoli
ceyoli

672

Merhaba ben kedime bu ürünü aldım daha açmadım ama aktif olarak bir sorunumuz yok sadece gastro mama kullanıyor ve arka dişleri yok. 6 yaşında bir kedi. Gözlemleriniz itibariyle nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz acaba?

Hap olarak mı aldınız ? Jel olarak mı ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1308 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR