Merhabalar. Yavrularım 2,5 haftalık oldular biraz daha büyüdüklerinde kuru mamaya başlatıcam. Elimde proplan olduğu için onunla başlamayı düşünüyorum. Sorum şu proplanla başlatıp 2,5-3 aylık olduğunda N&D ye geçsem seçicilik yapabilir mi yememe ihtimali var mı?
Yavas yavas degistirirseniz mamayi sorun olmaz, bir anda degistirmeyin ama. Bir de bana kalirsa kuru mamayla baslatmayin yavrulari, cok fazla su icmiyor yavrular genelde.
Daha öncede yavru büyüttüm 3haftalıkken mamaya başlamışlardı :D hem kuru mama yiyorlar hem kedi sütü veriyodum hemde annelerini emiyorlardı suyu ordan karşıladıklarını düşünüyorum.
testerını isteyin. belki ıslatmanızın veya ısıtmanızın sonucunda mamaya olan iştahları daha da artabilir.
Nd ye mail attım ama tester yokmuş şuanda o yüzden 1kgluk olarak almayı düşündüm.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor