Nd Az Tahıllı Somonlu Ve Akkum İnce Taneli Yorum?

catguardian
catguardian

2970 Puan

Merhaba kedimiz için ilk royan canin kitten aldık ve onunla devam ediyoruz mama bitmek üzere ve kısırlaştırdık kedimizi. Şimdi nd düşük tahıllı somonlu mamaya geçmek istiyorum tüy sorunu vs olur mu? Deneyen var mı bir sorun çıkan falan var mı? Ve nd numune gönderiyor mu? sürekli büyük paket alıyorum 10 kg şeklinde sevmeyebilir öncesinde numune vermek iyi olabilirdi.
Şu an vancat ince taneli kullanıyoruz ama hiç topaklanmıyor çok kötü ilk başta akkum kullandık ve çok daha iyi vancat'e kıyasla halbuki vancat daha çok kullanılıyor ve seviliyor. Aramızda akkum kullanıp da memnun kalan var mı? Akkuma devam etmeli miyim?

1 CEVAP

Ebra_erdem
Ebra_erdem

10598

1 ay önce kısırlastırdığım kedime n&d kısır balıklı mama kullanıyorum hillsden geçtik şuanlik memnunum kedimde severek yiyor tüy dökümü orta tuvaletinde koku olmuyor tabi her kedide farklı olabilir kum olarakta sanicat sabunlu kullanıyorum akkum kullanmadım ama sanicat topaklanma olarak baya iyi ama biraz tozutmasi var kokuyu iyi hapsediyor bizimki tuvalete girince sabun kokuyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 292 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR