Şiddet Görüyorum

sundowndread
sundowndread

3280 Puan

Kedimi yeni sahiplendim ve daha önce kaldığı yerde elleri ayakları ısırıp tırmalamayı öğrenmiş sürekli bana saldırıyor. Bazende kendisini yalarken ısırıyor. Nasıl öğreticem ısırmaması gerektiğini

8 CEVAP

Zeke
Zeke

118626

Her yaptığında sert bir sesle hayır deyip bırakıp gidin direkt.


Küçüktür muhtemelen, oyun zannediyor onlar.
Amaç şiddet değil, oyun oynamak ama öğrenecek.
6-7 aylık olunca öğrenip anlıyorlar artık yavaştan

sekerfare21
sekerfare21

115656

Daha onceki yerinde ogrenmesi gerekmiyor bu davranisi yapmasi icin. Kediler icgudusel olarak yapiyor, sizinle oyun oynuyor aslinda.

Zeynepalex
Zeynepalex

2376

Bunu oyun yapiyorlar, benimki 3 yasinda hala sever isırarak oynamayı.
Küçukken kolonya şişesini gosterip ısırmamamsı için hayır deyip, bu sekilde oynamasina izin vermezdim, şimdi aliştı hayir diyince birakmassada hemen başka oyalayıcı birşey buluyorum , oyuna dalıp ısırmayı unutturuyorum.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Mecbur biseylere saldiracaklar, avlanma icgudusu. Bu eliniz olmasin tabi baska seylerle oynatin

kedimelsa
kedimelsa

11895

İşimiz zor aynı durum bende de var ben küçüklükten alistirdim herhalde hayır diyorum yapınca oynamayi bırakıyorum kızmıyorum ama oynamayı bırakıyorum yapmaz belki diye ama el görünce atlıyor :))

sundowndread
sundowndread

3280

Aynen öyle ya ben kızıyorum yapma canım acıyor deyip uzaklaşıyorum ama umrunda değil elimi bir hareket ettireyim anında zıplıyor. Ne yapacağımı bilemedim acıtıyor baya bir :)

sundowndread
sundowndread

3280

Zaten öyle yapmaya çalışıyorum bakalım umarım vazgeçer bu huyundan. 2 aylık daha çok küçük. Evet biliyorum oyun oynamak istiyor zaten çok şebek ama çok yakıyor canımı sadece uykuluyken sakin :))

mmhureyre
mmhureyre

1015

BENİMKİLER BÜYÜDÜ VE ARTIK AZALTTI BANA ŞİDDETİ, HATTA OYNARKEN YANLIŞLIKLA CANIMI ACITIRLARSA HİÇ TUTMUYORUM KENDİMİ ÇIĞLIK ATIYORUM, HMN BIRAKIP CIRMAYI YALAMAYA BAŞLIYORLAR, EMPATİ KURMAYI BİLE ÖĞRENDİLER YANİ. AMA BAŞLARDA HER CANIMI YAKTIKLARINDA ÇIĞLIK ATIP SERTÇE UZAKLAŞTIRIYORDUM KENDİMDEN, ASLA AYNI HATAYI ÜSTÜSTE YAPMALARINA İZİN VERMİYORDUM. BÖYLE BÖYLE KAZARA ŞİDDETE KADAR DÜŞTÜK VE KAZARA ACITTIKLARI YERİ DE HMN ÖPEREK İYLEŞTİRME ÇACALARINA BİLE BAŞLADILAR :)) EĞER CANINIZI ACITTIĞI İÇİN SİZİN ONUNLA DAHA AZ İLETİŞİM KURDUĞUNUZU ANLARSA CANINIZI YAKMAMAYA BAŞLIYCAKTIR. BUNUN İÇİN DE BAĞIRARAK DİKKATİNİ ÇEKİP KENDİNİZDEN UZAKLAŞTIRMALISINIZ BAŞLARDA, SONRA TEK ACIDAN BAĞIRMANIZ BİLE YETİYOR ZATEN.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 411 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR