Baş Uyuzu

Kubyusbaskent
Kubyusbaskent

103694 Puan

Merhabalar... Üç gündür kızımın kulak bölgesinde bir seyrelme söz konusu .... Tüy yoğunluğundan ve kedilerin baş boyun bölgesi kasimalarinin doğal olduğunu düşündüğümden dolayi kasinmasini dert etmemistim farkettim ki mevsimsel olarak tüy dökümü de inanılmaz arttı... Velhasıl kulak arkasında bir aciklik farkettim. Biraz araştırmadan sonra dün veterinere götürdük. Kafa uyuzu olabilir diye bir şey olduğunu söyledi Veterinerimiz. Lakin çok detay vermeden uyuz için bir ilaç doktugunu söyledi her hafta yapicaz bunu diye de ekledi haftaya bir kez daha gidicez. Takribi 2-3 hafta kadar devam edicek dedi. Bu ilaçtan 60tl gibi bı para aldı. Şimdi sorum şu olucak. Bu ilacın bir de iğnesi varmış . Bu deneyimi yaşayan biri varmı? Süreç nasıl geçti? Antalya Konyaaltı bölgesinde yasayan biri varsa bana sorduğum sorulara aydınlatıcı cevaplar verebilecek bir veteriner arayışım soz konusu. Veterinerimiz yaş mama veyahut evde ek gıda vermek yok diye de belirtti. Aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler...


4 CEVAP

Benim kedimdede aynısı oluşmaya başladı vete gidemedim daha ama oğlum çok kaşınıyor :(
umarım kedilerimizin birşeyi yoktur.

Kubyusbaskent
Kubyusbaskent

103694

Umuyorum çabuk gecer. Perişan oldu çocuk kaşına kaşına... Bu arada ne kadar doğru tartışılır insanda bulasabiliyormus dikkatli olun derim.

Lavinyaa
Lavinyaa

2910

İyi günler kedinizin tedaviSi ne durumda acaba ben de aynı durumu yaşıyorum şuan geçmiyor bir türlü

Kubyusbaskent
Kubyusbaskent

103694

Merhabalar msjinizi geç aldım ... Kizimin tüyleri 4 haftalık tedavi sonucu düzelmeye başladı yani kulak arkasındaki kellesme tuylenmeyle sonuçlandi. Lakin yavaş ilerliyor. Sürekli kontrol halinde olmanızı tavsiye ederim nuksetme ihtimali bulunabilirmis. Dönem içinde sadcee kuru mama ile beslendik. İlk kaşıntı için iğne, uyuz için damla yapıldı. Daha sonrasında damla ile devam ettik sonrasında tüylenme gördük. Şuan tüy şeklinde çıkıyor umuyorum yavaş yavaş kendine gelir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 382 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR