Gerçekten Bıktım (Soru Değil)

bbeyzvv
bbeyzvv

125968 Puan

burada çok görüyorum bazı kişiler bir konu hakkında bilgisi olmadığı halde balık gibi atlıyor yahu yeterli bilgin yoksa neden cevap verip de bilgi kirliliği yapıyorsun burada her konunun bileni var gelir o yazar mesela içerik okumayı bilmiyorsan mama önerme kulaktan dolma bilgilerle bir davranışa/olaya/belirtiye tanı koyma gerçekten çok fazla bilgi kirliliği yapılıyor petlebi bu duruma bi el atmalı

6 CEVAP

Cagglaa
Cagglaa

2332

Bilgisi olmayan biri hiç bir konuya atlayamaz ki. Kendine göre verecek bir cevabı mutlaka vardır. Herkes fikrini paylaşmakta özgür sonuçta..

Kerevit
Kerevit

3095

Bende ota boka başlık açanlara sinir oluyorum. Sorulara bakıyordum şimdi. Atarlandım kendi kendime yine

Cagglaa
Cagglaa

2332

Burada çoğu kişi genelde bilmediği bir şey için bilgi almaya çalışıyor. Hastalık, acil durum gibi önemli konular da, tabi her kafadan bir ses çıkmasın veteriner değilse de kimsenin de ağzını kapatamayız ki :)
Yanlış bir yönlendirme yapan olursa, bilgili arkadaşlarımız gördükleri zaman düzeltebilirler..

suleren
suleren

13520

@Caglaa herkes fikrini paylaşmak da özgür tabii ki ama söz konusu bir canlı olduğu zaman araştırma yapmış, doğru bilgiyi paylaşmış olmak daha bi önemli sanki. En azından "Kedimin cinsi ne" ve "kedimi kısırlaştırmalı mıyım" sorularının altında beyza'nın bahsettiği insanları net bir şekilde görebilirsiniz:)

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

çağla, fazla bilgi gerektirmeyen yorum sorularında istedikleri kadar konuşsunlar ama gerçekten önemli konulara atlamasınlar mama aşı hastalık bunlar önemli konular ve insanları yanlış yönlendiriyorlar bilmemek ayıp değil burada herkes ilk başta bilgisizdi önemli olan öğrenmek

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

kerevit kedim nefes alıyor normal mi fşağgösğglsigl
inatla mama-kum-kısırlaştırma-aşı konularını bin defa aynı şekilde soruyorlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 471 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 11 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80151 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR