Yavru Kedi Mama Seçimi

Sutlacada
Sutlacada

663 Puan

Merhabalar 2.5 aylık bir yavru kedi sahiplendik. Bu ilk kedimiz. Bonacibo mama aldık tavsiye üzerine ama mamaları inceledikçe acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum. Nd proplan mamalar için iyi yorumlae okumuştum. yavru kedim için mama önerilerinize ihtiyacım var. Bir de yaş mama da kullanmalı mıyım takviye için dün felix almıştım bir paket, kuru maması ile karıştırarak verdim çok hoşuna gitti. şimdiden teşekkürler.

4 CEVAP

Emrecanquel
Emrecanquel

687

Eğer ekonomik bir mama istiyorsanız bonacibo kötü bir mama değil. Bonaciboyu yemiyorsa büyük ihtimalle mama yemeye alışmadığı içindir ( ben kedimi mamaya çok zor alıştırmıştım). Purina hakkında ben pek iyi duyumlar almadım(hayvanları test ediyor falan gibi şeyler ama doğru olmayabilir. Ama kullanıp da sorun yaşayanına da rastlamadım). O yüzden nd ya da royal canin öneririm. Orijen, adcence de gayet kaliteli markalardır.

Selenkofte
Selenkofte

573

Biz advance kullanıyoruz memnunuz. ND, orijen, acana da üst seviye güzel mamalardır. Numune alıp deneyebilirseniz daha iyi olur.
Yaş mamayı ben haftada 1 veriyorum ama evde tavuk haşlayıp yada yaş mamayı kendiniz yapıp verebilirsiniz

Sutlacada
Sutlacada

663

Teşekkür ederim numune alabileceğim site bilgisi var mıdır acaba

Selenkofte
Selenkofte

573

Nd için mail ile gönderim yapabiliyorlar diye biliyorum fakat imkanınız varsa güvendiğiniz bir petshop dan veya veteriner kliniğinden açık olarak 250 gram kadar alıp deneyebilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 293 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79764 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR