Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Minikbihter
Minikbihter

2718 Puan

6 haftalık bir kedi sahiplendim daha tuvalet eğitimini almış sayılmaz öğretmeye çalışıyorum ailem de gece etrafı pisletmesin diye gece kafese koymamı istiyorlar eğitimi hallolana kadar. Ama ben korkacagini veya stres olacağını düşünüyorum koysam bir dert koymasam bir dert oldu ne yapmalıyım?

4 CEVAP

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

kafese koymayın kediler kafeste strese girerler ve gece boyu bağırır kum eğitimi çok kolay bi yere kakasını yapsın alın kuma koyun eşeleme hareketi yapın gösterin koklatın ona anlar zaten kediler doğuştan kum eğitimiyle doğarlar

ZuhalSakiz
ZuhalSakiz

799

kediler haraketli canlılardır kafeste sıkılabilir gece bağırıp Ev halkını uyandırmasıda cabası kum kabını aynı odada tutun ve onu gözlemleyin tuvaletini yapmaya yeltendiği anda alıp kuma bırakın ve kuma yapana kadar orada kalmasını sağlayın En olmadı ortalığa yaptığı kakasını alıp kumun içerisine bırakın ve asla kızmayın :) bol şans

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Korkmaz neden korksun yanında DEĞİL misin? Ayrıca KEDİ en temiz hayvandır ASLA oraya buraya yapmaz. Köpek yapar ama kedi yapmaz. Temizliği seviyorlar :)
Öğrenir hemen kuma yapmayı sen göster kumunu. Ellerini al kaz kumu onunla :D

Minikbihter
Minikbihter

2718

Benle aynı odada kalıyor. evet çok temizler ama henüz tuvaletini kumun içine yapmayı öğrenmedigi için yere yapıyor maalesef gece uyurkende temizleyemeyeceğim için kafese koymamı talep ediyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 305 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR