Kedim Balkondan Düşebilir, Bakar Mısınız?

gizemt77
gizemt77

1058 Puan


  1. katta oturuyorum, kedim daha önce bir kez yan balkona geçmeye yeltendi vakit kaybetmedim, hemen güvenlik ağı taktırdım ancak kelimenin tam anlamıyla bir azman. Yine fırsat buldukça balkonun demirine atlıyor. Kilo da var. Yaptığı baskıya güvenlik ağı ne kadar dayanır bilmiyorum, kenardan ağı söküp yan tarafa geçmeye de çalışabilir. Bir yığın eşya koydum yana geçmesin diye ama kafasına koyunca geçmeye çalışıyor. Yalnız çıkmasına izin vermiyorum ama ben balkondayken de yapıyor bunu. Sağlığı için endişeleniyorum. Nasıl vazgeçirebilirim?

9 CEVAP

SBKart2207
SBKart2207

121826

Bence vazgeciremezsiniz . Yapabileceğiniz şey sadece daha fazla önlem almak . İki kat takin tel takin file takin ama önleminizi alın . Yada balkona çıkartmayın .

Gokgokgok
Gokgokgok

7476

Eğer atlamaya çalışıyorsa bence balkona çıkarmayın eğer hava alması için çıkarıyorsanızda çıkarmayın tasmayla bahçenize veya kapınızın önüne çıkarabilirsiniz

Onurozkoc
Onurozkoc

230

Herkesin çözümü kendine ama ben hiç risk almıyorum. Evimde balkonum yok ama olsaydı kesinlikle tüm önlemleri alırdım ve bunun yanısıra kedimi hayatta balkona çıkarmazdım. Onlar kendileri için neyin iyi olduğunu bilemiyorlar, bu yüzden bunu siz yapmalısınız.

Linsenpai
Linsenpai

117282

Tellere biraz sirke sürerseniz kokusundan rahatsız olup yaklaşmaz pek

Zukoo
Zukoo

14016

Çıkmak istemesinin sebebinu bulmak lazım bence. Kısır değilse kaçmak istiyor olabilir. Onun dışında balkona kedi uzaklaştırıcı sprey sıkabilirsiniz ya da sirke de olabilir. Fileyi kenarlardan açmasından endişeleniyorsanız da filenin her karesine kancalı gibi olan çivilerden (genelde kablo sabitlemek için kullanılan üzerinde beyaz bir başlık bulunan çiviler) kullanabilirsiniz.

Kontesiim
Kontesiim

104582

Balkonunuzu kapattırabilirsiniz cam şeklinde veya tel önlemi artırabilirsiniz veyahut hiçbiri olmuyor ise balkona çıkartmayın derim yaz gelince düşme vakaları iyice artıyor çok dikkatli olmak lazim

Pinarac
Pinarac

2169

Kesinlikle cam balkon yeltenmiyorlar bile cikmak için

gizemt77
gizemt77

1058

cevaplar icin tesekkur ederim arkadaslar. telin kenarlarını iyice civileyecegim, kedim kisir bu arada. sadece meraktan gitmek istiyor. balkona cikmamasi icin kullandigim sinekligi de alttan yirtip gecmis bir canavar :)

gizemt77
gizemt77

1058

kiracı oldugum için ev sahibinden cam balkon talep edemiyorum ama evden cikarsam kesinlikle giris kat veya 1. kat bir eve tasinacagim, bu korkuyla yasanmaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 437 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR