Yavru Kedi Dışarı Alıştırma

gamzenoel
gamzenoel

1544 Puan

merhaba arkadaşlar. apartmanımıza bir sokak kedisi doğum yapmıştı. 6 yavru var ve şu anda yaklaşık 36 günlükler. bu zamana kadar apartmanda kimse olmadığı için merdiven altında baktım. yazlık yerde yaşıyorum. seyahat yasağı da kalktığı için yarın yazlıkçılar gelmeye başlayacaklar ve kediler problem olacak diye dışarı alıştırmam gerek kedileri. nasıl yapabilirim bunun kolay bir yolu var mı acaba? evden bi sokak aşagıda kütüphane var. bayağı geniş bahçesi olduğu için dün oraya taşıdım. bi yuva yaptım. dalları yere değen büyük bi ağacın altına koydum yuvayı. üstüne de bayağı kuru süs çamları vardı onları koydum iyice gizli olsun diye. bence korunaklı bir yuva oldu. ama anne kedi gelmedi hiç. sonra kucaklayıp getirdim yavrularının yanına. bi yavruyu taşımaya başladı kaldığımız apartmana tekrar :( diğerlerini de getirdim mecburen geri. şu anda evde bi odaya koydum. ama eve de alışmamaları gerek. sonuçta sokakta yaşayacaklar. en kısa sürede dışarıya çıkmaları lazım. nasıl bir yol izlemeliyim? yardımcı olursanız sevinirim.

6 CEVAP

dddkkkks
dddkkkks

2767

evinizde kalsınlar 60 günlük olana kadar ondan sonra sahiplendirin en mantıklısı

NSukun
NSukun

12394

Sahiplendirme ilanı açın bir kere eve almışsınız artık sokağa zor alisirlar burası da dahil bir kaç yere ilan verin isteyen olursa sahiplendirin

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Yapabiliyorsaniz anneyi kisirlastirin yavrulardan verebileceginizi verin. Anne yine hamile kalir bu yaz.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Hergün dışarı çıkartın ve yuva arayın şanslı olanların yuvası olur tekir kedi sahiplendirmek zor olduğu için yine dışarı çıkartıp alıştırın siz her gün biraz

gamzenoel
gamzenoel

1544

teşekkürler. anneyi kısırlaştıracağım. doktor yavrular iki aylık olunca kısırlaştır dedi onu bekliyorum. her şekilde ilan vereceğim sahiplendirme için ama çok zor. burdaki çoğu kişi yazlıkçı. sahiplenseler bile tatil bitiminde memlekete dönüp kedileri köpekleri sokağa bırakıyorlar malesef. o daha zor olacak hayvanlar için. o yüzden en azından dışarıya alışsınlar, sokakta kendilerini idare etmeyi öğrensinler istiyorum. o süreçte ben her şekilde yuva arayacağım zaten. bulursam ne ala bulamazsam da sokaklarda perişan olmasınlar istiyorum. anneyi yeni yere ikna edebilirsem gerisi kolay. ben orda mama su vs bakımını yaparım. güzel yeşillik, ağaç dolu bahçe. hayvanlarda rahat edecek. evde kuru parkenin üstünde birbirleriyle oynuyorlar. dışarda ağaca tırmanır, börtü böcekle uğraşır en azından. ben yavaştan dediğiniz gibi çıkarayım dışarı yavruları belli aralıklarla. belki o şekilde alışırlar biraz.

gamzenoel
gamzenoel

1544

daha önceleri de çok kedi sahiplendirmeye çalıştım ama imkansız gibi birşey burda. her yer kedi kaynıyor zaten. alacak insan sokaktan alırdı diye düşünüyorum. yine de ilan vericem ama bişey çıkmaz. dış görünüş olarak da değişik kediler değiller. sokaktaki çoğu kediyle benzerler. eve aldığım daha bir gün oldu. hemen alışacaklarını sanmıyorum. teşekkürler cevaplarınız için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 330 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR