Kedim Hasta Mı Sizce

ceydacorek
ceydacorek

3969 Puan

kedim çok nadiren de olsa hapşırıyor 2 gündür bugün az önce hapşırırken ağzından tükürük mü balgam mi anlayamadığım bi şey geldi ateşi var mi yok mu pek anlamadım ama her zamanki gibi geldi sıcaklığı hasta olup olmadığını nasıl anlarım?

4 CEVAP

Benim afacan da küçükken sürekli hapşırırdı. Bir sorun yok. Ama 1, 2 gün daha hapşırmaya devam ederse veterinere götürmeni tavsiye ederim. Hiç değilse veteriner kedinin ciğerlerini kontrol eder. Birde son 1 haftadır hiç kusma oluyor mu?

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Arkadaşın dediği gibi; iştah, tuvalet, hal ve hareketlerinde bir sorun yoksa fazla endişelenmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bu arada ek bilgi vereyim sizin için; ateşi olup olmadığını kedinin soğuk yerlere gitmesinden, kulaklarının normalden daha soğuk olmasından, burnunun normalden daha kuru olmasından anlayabilirsiniz, bunun üstüne halsizlik falan da geliyor genelde.

holdmybeer
holdmybeer

906

Eğer kedinizde halsizlik veya tuvaletinde bir sıkıntı yoksa büyük ihtimalle bir sorun yok demektir. Burnuna toz, tüy gibi şeyler kaçmış veya bir şeye alerjisi olmuş olabilir.

ceydacorek
ceydacorek

3969

İştahında ve tuvaletinde bi sıkıntı yok çok teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 292 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR