Bitmeyen Pire Sorunu

Nukte
Nukte

1065 Puan

kedimi ve köpeğimi 1 hafta önce veterinere götürüp ilaçlattım, pirelerde en ufak azalma olmadı. Bugün üstünden kene bile çıkardım üstelik bildiğiniz iyi bir ilaç ya da doğal bir yöntem var mı?

5 CEVAP

Simgebykl
Simgebykl

5957

Strong hold marka dış parazit ilacı çok etkili. Evi bayer böcek ilacı ile ilaçlatın. Çok etkili bir ilaç. 2 ay geçti üstünden hala böcekleri öldürüyor. İki hayvanınız olduğu için biraz daha zorlanabilirsiniz. Kene diye gördüğünüz şey belki piredir endişelenmeyin lütfen. Her gün pire tarağı ile tarayın. Evi sirkeli su ile silin ve elektrik süpürgesi ile halı dipleri, koltuk altlarını süpürün. Dış parazit ilacından bir hafta sonra hayvanlarınızı yıkayın. Şimdiden geçmiş olsun. Biz kedimizi bir odada tuttuk sadece diğer odalara çıkartmadık ve daha çabuk atlattık

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Kesinlikle Stronghold ve iyi bir ev temizliği şart! Evinizi damladan sonraki 2. Günde silin ki pireler zemine dökülür. Halı varsa ortadan kaldırın ki içi pire dolmasın. Evinizi pire basmasın ki herkes kurtulsun yoksa işiniz zor. Ayrıca ne kedinizi ne de köpeğinizi dışarı bırakmayın ki sürekli üzerinde yeni pire olmasın.

Byzkara
Byzkara

759

Fibrovet drop kullandik. Veterinerden 40 tl aldik. Ertesi gün pireler öldü. Bir hafta sonra da banyo yaptırdık şuan tertemiz. Ama bizimkinde çok pire yoktu.

Byzkara
Byzkara

759

Doğal olarak biberiye yağını duydum deneyebilirsiniz

Kediannesi12
Kediannesi12

3900

Papatya çayını demleyin soğuyunca onla silin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 626 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79695 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR