Yavru Kedim İçin Hangisi Daha İyi

jamesdeen
jamesdeen

3306 Puan

Öğrenciyim ve şu an maddi durumum yok, şu an ND gibi pahalı mamalar almaya bütçem yok. O yüzden rica ediyorum ''bu mamalar iyi değil kedin 2 güne ölür'' gibi abartılı yorumlar yapmayın.
Şu anketteki mamalar içinden hangisi diğerlerine göre daha iyi yavru kedi için?

13 CEVAP

Oske22
Oske22

14228

Felicia'ya da bir bakın. İçinize sinerse ondan da alabilirsiniz hem daha uygun.

jamesdeen
jamesdeen

3306

Hay senin enter tuşu diye... Yanlışlıkla bastım mamaları yazayım bari
BonaCibo ------ Prochoice ----- HappyCat
sizce hangisini almalıyım? bu 3ü arasından hangisi daha iyi söyleyebilir misiniz

jamesdeen
jamesdeen

3306

Mystic mystic diyor herkes ama güvenemiyorum daha piyasaya yeni çıktı. Bazıları diyor içeriğine güvenemiyoruz yalan söylüyor olabilirler, bazıları diyor daha yeni mama olduğu için uzun vadede zararlı mı bilemiyoruz.
Yemin ederim dünyanın en zor işi kedi maması seçmek

bademthecatt
bademthecatt

122203

Happycat kediler sevmeyebiliyormuş prochoice veya bonaciboda olabilir ikisi de hemen hemen aynı zaten

bademthecatt
bademthecatt

122203

Birde kediniz ölmez ama mamadan kısarsanız ileride büyük masraflı hastalıklara yol açabilirsiniz kediniz cins ve satın aldınız mı bilmiyorum ama bu hayvanlar hassaslar sağlık sorunları olabiliyor sahiplenmeden önce birkaç kez düşünseydiniz çünkü sahiplendiğiniz bir hayvana iyi bakmak zorundasınız genelde bonacibo sokak kedilerine veriliyor yani kim linçlerse linçlesin bu böyle tamam herkesin durumu mükemmel değil Bizimde öyle değil ama en azından en alt seviye olarak bir matisse alabilmeniz lazım herkesin bunun bilincinde olup sahiplenmesi lazım satın aldıysanız onu düşünemiyorum bile.

jamesdeen
jamesdeen

3306

Dostum kedimi satın almadım, ailem satın aldı. Uzun uzun paylaşmıştım burada. Kedi ilk geldiğinde gerçekten çok hastaydı ben olmasam ölecekti. Geri veremezdim. Geri versem bu sefer hayvan hasta diye ölüme terkederlerdi satamadıkları için.
Ben de isterim Nd falan alayım ama benim bütçem Matisse, BritCare gibi orta bütçeli mamalara dahi yetmiyor.
Kedi daha 2 buçuk aylık yeni yeni oluyor. Tedavi masraflarına yüzlerce lira verdim, e şimdi aşı masrafları da var. Param yok kaliteli mama almaya. Mecbur ucuz bir şey alacağım

Prochoice olabilir. Aslinda mystic alsaniz bu 3 unden de daha kaliteli. Zaten bunlara guvenip ona guvenmemek sacma olur. Bunlar da kaliteli mamalar degil icerikleri kotu. En azindan iceriginin iyi oldugu yazilan bir mamayi almak daha iyi.

Zukoo
Zukoo

14016

Bu mamalardan birini alıp evde kendiniz besin takviyesi yaparak zor günleri atlatırsınız ve durumunuz olduğunda bir üst mamalara geçersiniz. Zannetmiyorum sorun olacağını. Kuru mamayı daha az miktarda tutup kendi hazırladığınız yaş mamadan her gün bir öğün verirseniz bence çok güzel sonuçlar ortaya çıkar. En kaliteli kuru mamaların bile içerikleri o kadar abartılacak gibi değil yani. Duruma göre şekil alabilmek lazım.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Happycat öneririm uzun süre kullandım diğer mamalarda çeşitli şikayetler çok happycat premium un bi tık altı Alman malı evet içerik süper değil ama kediler üzerinde gayet başarılı şu an Çalı yada o markayı kullanıyorum zamanında Badem ede baya kullandım

BalliBadem
BalliBadem

121963

Büyüdüğünde Minkas seçeneğini kullanabilirsiniz daha uygun fiyatlı ama yavrular için Minkas ın 0-3 aylık kediler harici maması yok zaten bebekken daha kaliteli beslenmeli şimdi normal happycat sonrada happycat minkas kullanabilirsiniz

Nuronroeee
Nuronroeee

318

happycat önerilmişti bana fiyatına göre iyiymiş sanırım deneyebilirsiniz

Zukoo
Zukoo

14016

Bir de şöyle bir durum var ki şimdi baktım, matisse daha ucuz. ********da 1.5 kilosu 82 liraylan happycat 1.4 kilosu 84 lira.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Yeni çıkmış ve kullanıcısı az olan mamalar yerine Dünya da tanınan yurt dışındada çokca tercih edilen mamalar daha mantıklı bence yinede size kalmış happycat Almanya da çok tercih edilen bir mama

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 613 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR