Kedim Tek Gözünü Kısıyor Acil Bakar Mısınız

ceydacorek
ceydacorek

3969 Puan

arkadaşlar kedim öğle saatlerinde tek gözünü kısıp durmaya başladı belki bi şey kaçmıştır diye bi süre bekledim ama hala yapıyor yarın veterinere götürücem şimdilik ne yapmam lazım ne olduğunu bile anlamadım hafif sulanmış gibi bi de

7 CEVAP

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Kızarıklık kaşıntı ve kısıklık mikrop kapinca oluyor genelde. Tobrased damlatinca geçiyor bizimki. Siz şu an en kötü ihtimalle siyah çayla silin.

ceydacorek
ceydacorek

3969

Şu an elimde hiç damla yok çayla siliyorum

@ceydacorek
Bizde de olmuştu, yavaşça zorlamadan kapalı olan gözü açmaya çalışın büyük ihtimalle gözüne tüyü veya yabancı bir cisim kaçmıştır. Pamuk yardımı ile gözünden çıkartmaya çalışın. Tabi sizin probleminiz başka birşey de olabilir. Yine de veterinere gitmenizde fayda var. Bizde gözünde ki tüyü çıkarttıktan sonra ertesi gün gözünün alt kapağı kıpkırmızı olmuştu.

ceydacorek
ceydacorek

3969

@LastBritishShorthair
Yok gözü Kısık derken öyle kalmadı açıp kapatıyor kendisi kırpıştırıyor içinde de bir şey yok gibi iyice baktım

Ares87
Ares87

12250

Evde başka kedi varsa oynarlarken çizilmiş olabilir bizim öyle oldu çünkü aynı şekildi kısık ve yaş akıyordu gözünden çizilmiş damla kullandık geçti veteriner ağrıdığı için kısar dedi çayla silin gidene kadar geçmiş olsun

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Mikrop kapmış büyük ihtimalle dediğim gibi. Bazen kullanılan kumun tozundan bile oluyor

Erhankrks
Erhankrks

255

Geçenlerde film izlerken, yatakta kedim uykulu ve kısık gözlerle bakıyordu canım sıkıldı sevmeye yanına gittiğimde daha aydınlık olması için ışıkları açtım ve yanına yaklaşıp ona onu ne kadar sevdiğimi anlatırken gözleri dolu doluydu, önce beni anladığını sandığım için umutlansamda meğer bir gözüne tüyü kaçmış yavrumun göz kapağının altında kalmış, ufak bir kısmı dışarıdaydı tüyün çok zor fark ettim. size de böyle bir şey olmuş olabilir alternatif çay basmaktır en yakın zamanda veteriner hekime gidin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 396 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR