Kedim Bacağından Ameliyat Oldu Tuvaletini Kuma Yapamıyor

Ymnyaman
Ymnyaman

254 Puan

Kedim bacağından ameliyat oldu tuvaletini kuma yapamıyor.

4 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

https://hizliresim.com/tTU3Kw.


Bakın böyle öğrenmişti sargılı olan bacağını bükmeden oturmayı, o bacağını uzatıp diğerini katlıyodu, akıllı oğlum benim.

Oske22
Oske22

14228

Bez baglayabilirsiniz aynısı engelli kediler icin yapılıyor. İyileşene kadar kullanır. Kuma yapamıyor derken yürümekte zorlandığı için mi gidemiyor

Fsena
Fsena

5379

Altını sürekli bağlamayın gün içerisinde birkaç saat bağlı kalsın bezi.yaptığı tuvalet asidik olduğu için bacağınada zarar verir.tuvaleti geldiğinde siz görürsünüz zaten hemen bezi tutup yaptırabilirsiniz.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bez bağlasanız da yapmayacaktır beze tutar tuvaletini. Benim kedimin ayağı kırıldığında bir türlü becerememişti, tamamen oturamadığı için poposu havada kalıyordu ve o şekilde de yapmak istemeyip geri çıkıyordu. En sonunda ben çıkmasına izin vermedim tutarak destekledim onu, ve bebeklere çişşşşşş yaparlar ya tuvalete alıştırırken o şekilde işettim sonra zaten alıştı kendisi de yapmaya başladı. Yine de ben hep başında bekledim tuvaletini yapınca da aldım, çünkü dengesi çok iyi olmadığı için ayaklarını batırabiliyordu.


Sizin kediniz ayakta durabiliyorsa dediğim gibi yapabilirsiniz, ayağa kalkamıyorsa siz götürüp kuma tutun, başta yapmak istemicek biraz uğraşmanız gerek. Geçmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 349 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR