Kedi Wcsinin Kapısına Kedimi Nasıl Alıştırırım

zeynsudd
zeynsudd

3994 Puan

Tuhaf bi soru oldu farkındayım ama kedim doğduğundan beri tuvaletini kapısız kullanıyor. Ben de artık büyüdüğü için alışırmaya çalışıcam. Sizce hemen alışır mı, alışmazsa içine girmemezlik yapar mı (sallanan kapılardan)

3 CEVAP

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Biz de yeni kapalı tuvalete geçtik. Siz bırakın tuvaleti gelince mecbur girecek. Çıkarken biraz uğraşıyorlar ilk zamanlar. Açmak için patisiyle ittirir durur bi süre. ama sonra öğrenir.

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Aslında kapısı pek işe yarar bir şey değil bence. Benim erkek kedim hem boylu hem iri olduğu için normal boy tuvaletlere sığmıyor kakasını dışarı denk getiriyor o yüzden takıyorum kapısını. Alışamazsa takmasanız da olur zaten tam kapalı durmuyor o kapılar.

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Biz de sizin gibiydik. Kapağı taktıktan sonra ben biraz zorla onu içine soktum, korktu gibi oldu biraz ama çok tepki vermedi. Patisi ile hafifçe iteleyerek tuvalete koyun. Biraz bekleyin içerde dursun bakınsın. Sonra kapağı kendinize doğru çekip onu yavaşça dışarı çekin, çekerken kapıyı bırakın kafasının üstüne falan geliyor orda dursun. Kendi itelemiş gibi oluyor. Ben kapağı taktığımda neredeyse saat başı götürdüm, başka bi yere yapmasından korktum çünkü tuvaletini. Ama benim götürdüğüm hiçbirinde yapmadı. 2-3 kereden sonra tuvaletin içine koyup ödül maması salladım, kendisi bi şekilde çıkmanın yolunu buldu :D Daha sonra da gidip baktığımda çişini yapmıştı. Siz de bence gün içinde 4-5 kere kendiniz götürün biraz zorla da olsa sokun ki girip çıkmayı öğrensin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 285 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR