Acana Grasslands’tan Sonra Mama

ondsar
ondsar

760 Puan

Arkadaşlar hem bu sitede hem de diğer sitelerde şu an acana ürünleri bulamıyorum ki iki pakettir bu mamayı yendiği için dönüşüme sokmaya karar verdik. Bu yüzden orijenden regional red veya cat and kittens tan birini alacağız. Birebir benzer içerikte bir şey yemesin istiyoruz. Bu yüzden karar veremedik. Siz olsanız orijenden hangi mamayı seçerdiniz acana grasslandsdan sonra? Tamamlayıcı olsun aynı mamayı üstüyse tükettikten sonra.


Benim kafamı karıştıran şeyler, tavukların tüy döktüğüne dair inanış ve kedilerin doğal olarak hiç bir zaman tüketemeyecekleri dana gibi ürünleri mama olarak vermenin ne kadar doğru olduğu? Bu iki seçeceğiz elediğimizde daha önce hiç sevip sevmediğini test etmediğimiz balıklı ürünler ve hali hazırda kullandığı mamanın türevleri geliyor ki bu da çok tekdüze bir beslenme olacak.

2 CEVAP

ondsar
ondsar

760

Marka model paylaşmak durumunda da değilsiniz arkadaşlar, hangi hayvansal ürüne geçmeliyiz sizce, içeriği bu defa ne olsun yardımcı olursanız sevinirim.

ondsar
ondsar

760

Kedimiz kısırlaştırılmış bu arada ama orijen ve acananın kısır dişi kedilere bir riskinin olmadığı söyleniyor , bu doğru mu, bunu da ek olarak soralım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 343 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR