Kedim Çok Sert Isırıyor

Azrapzrgllr
Azrapzrgllr

170 Puan

Merhabalar , Benim bir yaşımda kısır British shorthair oğlum var. 7 aylık geldi bize biraz büyük geldi. Alışması için zaman verdik bu sürede biz de ona alıştık ilk bir ay neredeyse hiç dokunmadık.Ama kedim beni çok sert ve fazla ısırıyor, bazen gece uyurken farketmeden elim yataktan sarkıyor yere gelip ısırıyor. Severken birden dönüp ısırıyor.Oyuncu ısırıklar değil ve çok canımı yakıyor. Oturup ağladığım oldu sırf bu yüzden. Neyi yanlış yaptım anlamıyorum , en iyi şekilde bakmaya çalıştım. Benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yorumlarda yazabilir mi?


4 CEVAP

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Kedilerde ısırma içgüdüsel olarak avlanma hareketedir. Oyun veya vahşi anlamda ısırdığı an canını acıtmayacak şekilde havaya kaldırarak 2-3 saniye göz göze gelin, ardından yine fazla olmamak kaydıyla otoriter bir tonla hayır diye bağırın. Çoğu kişide işe yaradığını söyleniyor, ben bu ısırma problemini; kedim ısırdığı an ah diye bağırıp ağlıyor taklidi yaparak çözdüm.. Biraz da şans eseri oldu açıkçası.. :')

Siyammm
Siyammm

120334

Sevilmeyi sevmiyor olabilir . Siz severken kuyruğunu Sağlıyorsa bu "yapma" demektir.

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Benimki de adolf hitler gibi.. Çizik,ısırık. Tek suçum sevmek istemek :’)

Edaturk
Edaturk

4032

Bizimki de sevilmeyi istemek konusunda çok ısrarcı ama aynı sorunu bende yaşıyorum kendisi sevdirmek isteyerek yanıma geliyor biraz sevildikten sonra ısırmalar tırmalamalar başlıyor ve bazen ciddi derecede can acıtıcı yapıyor bunu:(
Bu şekilde yaptığı anda Canımın acıdığını belirtecek sesler çıkararak sevmeyi bırakıyorum ben ve hiç bişey demeden yanından ayrılıyorum bu yöntemi deniyorum umarım işe yarar sonuç alırsam Bilgi veririm :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 313 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR