Kedi Eğitimi

Drawhel
Drawhel

13562 Puan

Arkadaşlar kedinizi genel olarak nasıl egitiyorsunuz? (Tuvalet ihtiyacı dışında)

13 CEVAP

Drawhel
Drawhel

13562

Katılıyorum görüşünüze köpek gibi değiller tabiki ama bir şeyi sürekli ve zamana yayarak yaptığınız da anlayabiliyorlar bence ve belli bir zaman sonra yapmamaya özen gösterdiklerini düşünüyorum

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Benim kedilerim hayır, pati ver, otur vb.gibi basit komutları biliyor. Ben ödül maması vererek öğretmiştim.

Drawhel
Drawhel

13562

Yani ben kedilerinde kendine özgü iç güdülerinin olduğunu düşünüyorum şahsen, insanlar her ne kadar "kendiniz gibi düşünmeyin onu" demiş olsada ben böyle düşünmüyorum, strese girdiklerinde aglayabiliyorlar, acıklıyorlar, annelerini ozleyebiliyorlar, hasta olabiliyorlar vs vs. Bu şekilde kediler bizi de anlayabiliyorlar bence, Zifir benim üzgün olduğumu veya ağladığımı anladığında yanımdan hiç ayrılmaz ve kendisini sürekli sevdirir mesela

Drawhel
Drawhel

13562

Tabi düşünüyorum, tavsiyelerinizi dikkate aldım, hekimimiz ile de konuşup doğru karara varacagimizi umuyorum :), umarım iyileşir ve bir şey olmaz.

Drawhel
Drawhel

13562

Bence imkansız diye bir şey yoktur, yani ben oyun oynarken bı kaç şeyi öğrettim ama başkaları kedilerini nasıl eğitiyor merak ettim sadece :)

Oske22
Oske22

14228

Evet uzun süre birlikte yasayinca artık birbirlerinizin hareketlerinden bile anlıyorsunuz ne demek istediğini. Kediler duygu degisimini az da olsa anlıyor.

Drawhel
Drawhel

13562

Bı durun Özge hanım Bismillah, dün konuştuk daha shsjdnd ufak bı ameliyatı olacak anca tekrar iyileşince kisirlastirabilirim, iki hafta içinde ameliyatı olursa bir iki ay içinde olabilir, şu an ki ameliyatı kisirlasmasindan daha önemli diye düşünüyorum.

Oske22
Oske22

14228

:D :D umarim kisirlastirma karari almışsınızdir diye sordum. Allah şifa versin tez zamanda iyileşir onlar cok güçlüler.

gizemaslan
gizemaslan

11295

Mırmır pati ver komutunu sadece 2 günde dreamies somonlu ödül mamasıyla öğrendi kediler eğitilemez lafı sadece bir şehir efsanesi, benim öğretme biçimimle bazı arkadaşlarım da kedilerine öğretti işin sırrı şartlanmak pati verdiğinde mama yiyeceğini bildiği için hızlıca öğreniyorlar. Çak yapmayı öğretmek istiyorum şimdi de :)

Drawhel
Drawhel

13562

@gizemaslan evet bende mesela topunu attigimda getirmesi gerektiğini öğrettim topunu atıyorum oynuyor sonra tekrar ağzında bana getirip bırakıyor eğer uzaksa patisi ile tekrar önüme itiyor ben mama falan vererek yapmadım garip bı şekilde getir Zifir dediğimde kendisi getirmeye başladı :)

Oske22
Oske22

14228

Bana göre imkansız olan şeydir

Oske22
Oske22

14228

Tezgaha falan çıktığında hayır diyip indiriyorum sadece zamanla yapmayı bıraktı zaten. Ama bazen inatla yapıyorlar. Eve kedi aldıysanız her şeyine göz yummaniz lazım onlar köpek gibi değiller.

Oske22
Oske22

14228

Hadi bakalım nasıl eğitmisler o zmaan :) bu arada kediyi kisirlastirdiniz mi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 483 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR