Kedi Kumu

crenxx
crenxx

105292 Puan

Ben kedimin kumunu temizlerken poşete kokuyordum oradan da tuvalet deki çöp kutusuna atıyordum fakat bir koku oluşuyor tuvaletin içine atınca tıkanıyor ne yapacağımı bilmiyorum bentonit kum kullanıyorum siz nereye atıyorsunuz

11 CEVAP

jamesdeen
jamesdeen

3306

Çöpe?

holdmybeer
holdmybeer

906

Kedi kumu asla tuvalete atılmaz dediğiniz gibi tıkanır. Evde de tutulmaz koku yapar. Malum yaz da geldi daha kötü kokar hatta. Tuvaleti temizlediğiniz gibi dışarıdaki çöpe atmanız gerek.

sekerfare21
sekerfare21

115656

Kedinizi alistirabilecekseniz pelet kullanin, tuvalete dokulebiliyor peletler. Ben denemeyi cok istiyordum ama hamilelik, dogum, yavrular derken vakit bulamadim bir turlu.

Gkocg
Gkocg

12376

Küçük bir kapaklı çöp kutusu aldım. İçine 2 kaşık karbonat döktüm. Çişini poşete alıp koyuyoum iyice düğümleyip bu çöp kıtusunda biriktiriyorum. Balkonda duruyor hiç kokmuyor.


Bir de mini boy çöp poşetine koyuyorum ben çişi. Çişlere çok yakın bir yerden düğüm atıyorum. Sonra çevirip o poşetin kalan kısmının içine koyuyorum düğümlü kısmı bi düğüm daha atıyorum. Tek poşetle iki kat poşetlenmiş gibi yapıyorum yani.

Gokgokgok
Gokgokgok

7476

Bencw onun için kapaklı bir çöp kutusu ayarlayın birde buzdolabi poşetine koyup iyice bağlayıp atın her sabahta çöpe atabilirsiniz daha iyi olur :)

crenxx
crenxx

105292

çöpte koku yapıyor

sekerfare21
sekerfare21

115656

Mumkunnildugunca evde bekletmemek lazim, usenmezsem hemen cope atiyorum. Usenirsem de her gece toplu atiyorum.

crenxx
crenxx

105292

tamam teşekkür ederim bilgiler için artık dışarıdaki çöpe atarım

Drawhel
Drawhel

13562

Küçük posete atıp direkt dışarıda ki çöpe atabilirsiniz, eğer kum kokuyor diyorsaniz kitten max tercih ederim bende yeni kullanmaya başladım ama gerçekten hiç konu olmuyor

crenxx
crenxx

105292

Teşekkür ederim

Ayselgns
Ayselgns

113116

Ben buzdolabı poşeti alıyorum
3 -4 lira bir maaliyeti var. 100 tane falan poşet var içinde. Kaliteli bir şey almanıza gerek yok tek kullanım atıyorsunuz zaten. Bir çöp diğer çöpe atılmaz ☺ tuvalete ise tuvalet kağıdı bile zarar verirken kum atmayı düşünmeyin bile. Kedinizin zaten büyük tuvalet rutini bir süre takip edin. Belirli zaman dilimlerimde gerçekleşir genelde. Her gün inin atın o çöpü ne olacak :) hareket zarar değil fayda sağlar ;)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 515 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79584 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR