Kedim Gece Uyutmuyor

Byzkara
Byzkara

759 Puan

Kadının evi benim odamda bazen evinde bazen yanımda uyuyor. Son birkaç gündür gece ısırmaya başladı. Hayır diyince sabahları az da olsa anlıyor ama canı isteyince. Gece hak getire. Bu gece çok kötü yaptı elimi ayağımı ısırdi. Hayır diye yüzüne bakıyorum yüzüme bile atlamaya kalktı çizdi. Ne yapabilirim bu konuda ? İlk kedim ve eğitimi hakkında araştırdiklarimi uygulamaya çalışıyorum. Önerileriniz varsa alabilirim şimdiden teşekkürler ????

5 CEVAP

Oske22
Oske22

14228

Kızgın surat ifadesi yapın veya canınızın acidigini belli edecek şekilde aaa diyin ama yüksek sesle bağırmayin cok. Bazi kediler hayir diye bağırınca daha çok inadına yapıyor. Canınızın acidigini belli ederseniz bırakıp yaliyor sonra ısırdigi yeri. Ben bu şekilde başa çıktım

Oske22
Oske22

14228

Başka bir çözüm yolu da uyumadan önce bolca oynatip yorun mamasini da gece yatmadan yesin. Oh mis gibi uyusun. Gündüz cok uyuyunca geceleri aktif oluyorlar. Küçük olduğu icin de tek başına sıkılıyor olabilir.

dilaraxx
dilaraxx

114626

Gündüz çok uyuyunca gece durmuyorlar normalde , ben erken veriyorum mamasını ,çünkü yer yemez koşturmaya başlıyor yerde kayıyor,koltuktan koltuğa atlayıp zıplıyor ,durdurmaya çalışınca pati atıyor ağlamaya başlıyor vesaire.Küçükken dursun diye mama verirdim daha beter alışkanlık haline geldi vermeyi bıraktım,şimdi yine koşturuyor da çok şükür önceki gibi ortalığı birbirine katmıyor.

Elvannnn
Elvannnn

881

Gündüz çok uyutmamaya ve mümkün olduğunca yormaya çalışın. Yeni sahiplendiyseniz ilk zamanlarda sizden farklı bir düzeni olabiliyor bir süre sonra sizin uyku düzeninize de alışıyorlar

Byzkara
Byzkara

759

Kedimin olucakti yanlış olmuş

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 283 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR