Kedimin Diş Etlerinde Problem

cangs119
cangs119

593 Puan

Merhaba. Kedim mia 10 aylık dişi british shorthair cinsi. Bugün kedimi kisirlastirmaya götürdük önden muayene edip , yarın da kısırlaştırma işlemi yapılacaktı. Bugün muayene sırasında veterinerimiz diş etinde invinit olduğunu söyledi( yanlış telaffuz ediyorsam kusura bakmayın). Öncelikle bunun tedavi edilip , Bu problem geçtikten sonra kısırlaştırma işlemine karar veririz dedi. Benim onerim 13aydan sonra kısırlaştırma yapılması dedi ve kafam iyice karıştı. Genelde konuştuğum veterinerler bir an önce kısırlaştırılmali kanaatinde konuşurken bu neden böyle dedi diye kendime sorup duruyorum. 2 adet ağız damlası ve fisfisi verdi . 1.Animal Health drops ,2.ise Dentavedin oral care. Bunları 1 hafta kullanın sonra kontrole gelin duruma göre geçmediyse süresini uzatabiliriz dedi. Tamam dedim ardından kullandigim mamayı sordu. Royal canin kitten marka mama kullanıyorum dedim. Ve ardından royal canin markasının herkes tarafından iyi bilindiği ancak o kadar da iyi olmadığını söyledi. Önerdiği marka hills vet essentials kitten markasıydı. Internette araştırdığım kadarıyla kullanıcı yorumları tam tersini söylemekte. Bu konuda da kafam karıştı ne yapacagimi bilmiyorum. Yeni 2 kg royal canin kitten mama söylemiştim. Tanıdığım veterineri aradığımda bu konuyu sorduğumda şaşırdı niye öyle demiş ki dedi.Siz royal canin kitten kullanmaya devam edin kisirlastirdiktan sonra mamayı değiştirirsiniz dedi. Böyle bir durumla karşılaşan pet sahipleri var mı? Önerebileceğiniz marka mama var mı? Kullandigim mama hakkında sizlerin yorumları neler? Kedim de öyle kilolu da değil aktif bir kedi sürekli akşamları koşturup oyun oynarız. 2.600 2700 kg civarıydı kilosu.

7 CEVAP

bademthecatt
bademthecatt

122203

Öncelikle royal caninde hillste çöp mama gingivit sorununu bizde yaşıyoruz dentavedin güzel ürün kullanmaya devam edin bizde kullandık crystalinde güzel bunları kullanın umarım iyileşir kediniz.

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Sen 1967'de markayı kur, güncel olarak 120'den fazla ülkeye satış yap, onlarca ülkede fabrika kur sonra petlebi'den sana çöp diye damga vursunlar.. Ah Royal Canın üzümlü kekim...

bademthecatt
bademthecatt

122203

Hayvan deneyleri yapan hayvanları katleden bir firmayı nasıl övebilirsiniz ayrıca içi tahıl dolu kedi değil koyun besliyorsanız kullanabilirsiniz. Cangs119 N&D,fitmin,instinct,brit care,profine bunlardan bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

10 aylık dişi kedinizi kısırlaştırabilirsiniz. Her veterinerin size, kedinize olan tavrı ve tavsiyesi aynı olmaz. Normaldir. Kimi bekleyin diyor kediniz cins olduğu için bebekleri olursa kendileri kazanç sağlayacak çünkü...
Üstelik kediniz cins yani hastalıklara eğilimi var , genetik olarak sorunlu.
Royal Canin iyidir ama Hills bir tık daha iyi. Hill’s’in protein ve et oranı daha yüksek. Bir de anlaşılan o veteriner Hill’s sattığı için size Hills demiş.
Advance-Hills-Royal Canin hepsi de iyidir. Özellikle tedaviye yönelik mamaları vardır hasta ve yaşlı kediler için.
Burda herkes diline dolamış o mama çöp bu mama çöp :D
Yusuf Saygın Bey;
Ağzınıza sağlık :))

cangs119
cangs119

593

Teşekkürler. Peki önerebileceğiniz bir mama var mı ?

cangs119
cangs119

593

Degerli yorumlariniz icin herkese ayri ayri Çok teşekkürler, diş etindeki problem geçtiği zaman kisirlastiricaz biz de bekleme taraftarı değiliz.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Hayvanları katleden deney yapan markaları övmeye devam edin içlerinde bana en masum gelen advance diğerleri sıfır içinde bulunan saçma tahıllara kedilerin ihtiyacı yok mısır mısır gluteni gibi ayrıca royal canin ben bilinçsizken kullandım ve kedim çok yağlandı ayrıca karaciğer değerlerimizi yükseltti ve alt değerimizde sınırda bunları da göz önünde bulundurup daha düzgün yorumlar yapın kim ne derse desin ÇÖP ÇÖP ÇÖP.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 367 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR