Kısırlastırılmiş Kediye Yetiskin Mama

Arkadaşlar merhaba,
Kedimi kısırlaştırmak istiyorum zamanı geldi ama daha 2 hafta önce aldığım 5kg n&d az tahilli tavuklu mamasi duruyor kisirlastirdikdan sonra bu mamayı bitene kadar kullansam bir sorunla karşılaşırmıyiz ?

10 CEVAP

NSukun
NSukun

12394

Veteriner bize çok acil kısır mamaya geçmemize gerek olmadigini söyledi sadece kilo kontrolü önemli dedi bir ayda 400 gram falan alırsa o zaman acil geçmek gerek dedi nd zaten kaliteli bir mama kısır mamasiyla yetişkin maması arasında çok bı fark yok bitene kadar onu kullanabilirsiniz

hayvansever_
hayvansever_

118851

kışırlaştırılmış mama yağ oranı az mamalardır. Ve nd mamada yağ oranı zaten çok yüksek değil kısırlaştırdıktan sonra bitene kadar kullanın bitince nd kısırlaştırılmış alırsınız. Bizde kalan yetişkin mamasıyla karıştırmıştık bir sorun olmadı sonra kısıra geçtik. Bir de ben size tahılsız öneririm daha sağlıklı.

Oske22
Oske22

14228

Sorun olmaz o bitince kısıra geçersiniz

Oske22
Oske22

14228

Yok kqristienayin

Oske22
Oske22

14228

Yok karıştirmayın kesinlikle.

Oske22
Oske22

14228

Istediğinizi kullanabilirsiniz ama balıklı tüy dökümüne Bir tık daha iyi geliyor.

Teşekkürler, peki kısırlaştırılmış mamayı yine tutuklumu devam etmeliyim yoksa balıklı veya kırmızı etlimi? Yada bunları karıştırmak nasıl bir sonuç aliriz?

Edaturk
Edaturk

4032

Ben kısırlaştırılmış mamaya henüz 2 hafta önce geçtim kitten tavuklu yiyordu kısırlaştırılmış somonluya geçtik ve 2 gün karıştırarak verdim her öğünde yeni mamanın dozunu biraz daha arttırarak karıştırdım hiç bir soru yaşamadım

Peki normal mamaya devam etsem ? Qinoa li bir mamasi var skin&coat diye onu kullansam nasil bir sorunla karsilasabilirim??

hayvansever_
hayvansever_

118851

elinizdeki mamayı bitirene kadar bir sıkıntı olmaz ama devamı için kısırlaştırılmış kullanmalısınız. Bahsettiğiniz mamayı bilmiyorum ama nd çok iyi bir mama bununla devam edin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 437 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR