Kediyi Annesinden Ayırmak

Merhaba. Ben sokak kedilerine besleme yaparken baya zayıf bir anne kedi yavrusunu taşıyordu. Yerini değiştiriyordu sanırım. Taşırken kediyi çok zorlanıyordu. Kendisi mahallede bana alisamayan tek kedi. Hala korkar mama verirken. Kediyi taşıdığı yer çok guvenliksizdi. Taşıdığı yer bir tarlaydi ve bir sürü kedi var orada. Ben de kediyi düşürünce( çok zayıf olduğu için tasiyamiyordu.) yavruyu elime aldım kendi evimde veya bahçemde annesiyle birlikte beslemek korumak için. Ona karton kutu falan yapacaktım. Ancak anne korktu ve yavrusunu alamadı. Beni gören sokaktaki tüm kediler yanıma üşüştü ve erkek kediler de gelince yavruyu elimden bırakamadım. Anne de alamadı. Daha sonra anneye bir köşede bıraktım yavruyu ama almadı. Yerde bıraktı bebeği. Yavru kediye bakıp büyütüp sahiplendiririm. Evimde emziren kediler de var ama anne kedi üzülmüş müdür bir anneyi ve yavruyu ayırdım. Yardımcı olursanız sevinirim tahminen beş haftalık bebek. Ne yapabilirim acaba?

7 CEVAP

Gulsahka
Gulsahka

11344

maalesef üzülerek söylüyorum çok yanlış yaptınız. büyük ihtimalle anne kendi çocuğu olduğunu bile unutmuştur. asla ama asla annesi olan bir yavruyu çıplak elle tutmamak gerekiyor. annesi yokken bile herhanhi bir yerde küçük yavru olsa da bu yapılmaz çünkü anne yavruyu reddeder. anne en iyi şekilde yavrusunu korurdu zaten. neden böyle bir şey yaptınız bilmiyorum. her neyse olan olmuş artık. umarım sağlıklı şekilde büyür yavru.

Evde emziren kedilerim var ve yavru kedi mutlu. Diğer yavrulara oynuyordu ve emziren kedilerim süt annelik yapıyor ama ben anneye üzülüyorum bir masumu yavrusundan ayırdım . Ya ru kedi baya bakimsizdi muhtemelen ölürdü sokakta ama anne kedi işte o çok üzülmüştür. Yavruyu evdeki annelere emzirtip büyütüp takip şartıyla sahiplendirecegim.

Ebra_erdem
Ebra_erdem

10598

kedi zayıf olduğuna göre sütünün olduğunu sanmam yani o kadarda üzülmeyin sütü yoksa zorlanarak büyütürdü bide dışarısı tehlike dolu araba ezebilir erkek kediler boğabilirdi vb olaylar başına gelebilirdi ev onun için daha iyi 2,3 aylık olunca zaten annesi ondan ayrilicakti bu arada yavru kaç haftalik

Yavru beş haftalik. Ya ru için iyi olduğunu ben de biliyorum ama anneye çok üzüldüm vicdan azabı çekiyorum ve geri veremem annesine çünkü benim bahçe kedi dolu. Kediyi bıraksam ona vermek için oldurebilirler. Annesi de her gün beslerim ama korkar benden ben mamayı dökerim o uzaktan yer

Ebra_erdem
Ebra_erdem

10598

İmkanıniz varsa anneyi kisirlastirsaniz tabi kaçıyormuş ama

Ebra_erdem
Ebra_erdem

10598

Ne demek hepimizin yardım istedigi konular oluyor :)

Kisirlastiracak kadar yakinlassam anne kediyi eve alır bebek buyuyene kadar evde bakarım ikisine anne de ayrılmış olmaz ama maalesef korkak bir kedi. Bu arada teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 377 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR