Instinct Mi N&D Mi Almalıyım?

Plnozturk
Plnozturk

2348 Puan

Kedilerime bahçemde bakıyorum, henüz sadece bir tanesini kısırlaştırabildim. Hepsi aylardır çok fazla tüy döküyor. Bahçede bile sorun oluyor her yerden uçuyor minik minik, belki de birden fazla kedi olduğu için bu kadar çok oluyor. Hep micho kullanıyordum ama yorumlardan da gördüğüm kadarıyla içeriği daha kaliteli bir mama alıp denemeye karar verdim. Instinct ve N&D arasında kararsızım. Mama değişimi tüy dökümünü de artırır mı endişeliyim?

13 CEVAP

dilaraxx
dilaraxx

114626

ismini yazdığınız mamalar gayet iyi ama yavaş yavaş nd'ye geçebilirsiniz,tüy dökümü için kedinizi gözlemleyin her kedide aynı etkiyi göstermiyor.

pashav89
pashav89

724

ikiside iyi mamadır, ben instinct kullanıyorum memnunum. mamaların arkasında zaten geçiş süreciyle ilgili bir bilgi bulunuyor.

Oske22
Oske22

14228

Yazdığınız mamalara bütçeniz yetiyorsa birini alın ama bütçeniz çok azsa felicia kullanabilirsiniz. Yani insinct, nd alabiliyorken feliciaya gerek yok

uzumkitty
uzumkitty

2758

felicia kullanmayın içerisin de çok az et var çok fazla mısır gibi tahıllar var. instinct de iyi markadır. para sıkıntı değilse ND alın

hayvansever_
hayvansever_

118851

Eğer nd veya instinct alabiliyorsan felicia bulaşmayın. Nd güzel bir mamadır ben kedime onu kullanıyorum tavuklu su daha fazla tüy dökümü yapabiliyor başk bir protein seçe bilirsiniz balık gibi. Tüy dökümü vitamin eksikliğinden falanda olur bu iki mamada bu eksikliği karşılar.

dilaraxx
dilaraxx

114626

felicia kullanmadım ama bence nd yada instinct kullanın gayet iyi onlar,sadece nd'nin tek sıkıntısı tüy dökümü yapabiliyor olması ama kalite olarak gayet iyi ikisi de :)

hayvansever_
hayvansever_

118851

Tahılsız mamalar tahıllılara göre bin kat daha sağlıklıdır her zaman. Ağır gelmesinden korkuyorsanız fitmin purity kullana bilirsiniz başta oda güzel içerikli Tahılsız bir mama ama et oranı bu iki mamaya göre biraz daha az.

Plnozturk
Plnozturk

2348

Tüy sorunu çok sıkıntı olmaya başladığı için biraz zorlayıp almaya karar verdim. N&d yi köpeğim için de tüy sorunundan ötürü aldım, umarım şu ankinden fazla dökülmez.

Plnozturk
Plnozturk

2348

Ayrıca köpeğime de bonacibo alıyordum N&d aldım. Yeni başladık umarım verdiğimiz paraya değer.

Plnozturk
Plnozturk

2348

@pashav89 eski maması ile karıştırıp versem de ayırıyor yemiyor diğerini. Köpekte tüy dökülmesi daha çok artarsa N&Dye devam mı etmeliyim yoksa farklı bir marka deneyeyim mi?

Plnozturk
Plnozturk

2348

@dilaraxx Hiç felicia kullandınız mı, o nasıl acaba?

Plnozturk
Plnozturk

2348

Instinct tahılsız olmasına aklım takıldı, şimdiye kadar iyi bir mama yemedikleri için ağır gelir mi diye düşünüyorum.

Plnozturk
Plnozturk

2348

@hayvansever_ fitmin bu sitede yok sanırım, güvenilir bir yer var mıdır sipariş verebileceğim?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 951 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR