Purina Cat Chow Kullanan Var Mı?

tofuiscat
tofuiscat

1172 Puan

Veteriner veriyordu bize kuru mamayı bu iyi diye pakette ben de veteriner sonuçta kötü mama vermez diye şey etmiyordum. Ama artık orada değiliz ve çekilişten pawpaw mama çıkmıştı onu kullanıyordum onu da sordun iyi değil dediniz biraz kaliteli bir mamaya geçeyim dedim.


Petshopa gittim 1 2.sınıf mamaları gösterdi purinanın tuvuklusu vardı ama tüy döküyor gerçekten o yüzden tavuklu mamaları eliyorum direk yaş kuru fark etmez.


Royal canın purina felicia ve reflex vardı,çok bi araştırma yapmadım bunlar da kaliteli diye purina cat chow somonlu ton balıklı aldım.


Nasıl bu mama kullanan var mı? kötüyse yerine hangi mamadan alabilirim?


n&d de vardı ama epey pahalı ve kedim yer mi yemez mi bilemiyorum :(

7 CEVAP

mira88
mira88

901

Purina cat chow bizzat kullanmadım ama bir arkadaşım kedisinde kanlı ishale sebeb olduğunu mamayı kestiğinde düzeldiğini söylemişti. Tabi kediden kediye değişir ama iyi bir mama olduğunu da düşünmüyorum. Biz matisse kullanıyoruz gayet de memnunuz. Golısi ve matisseyi karıştırıp veriyorum ben golosi yi de seviyor kedilerim. Nd kullanıyorduk ama 3 kediyle yaşadığım için zorlamaya başlamıştı.

tofuiscat
tofuiscat

1172

n&d şikayetleri de çok galiba okuduğuk kadarıyla ama en iyi mamalardan biri. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Oske22
Oske22

14228

Mamalari karıştırıp vermek iyi değil. Cat chow kullanmadim ama felicia kullandım saydıklarınızdan. Tuylerine iyi geldi ama icinde et olmadığı icin evde kendim et veriyorum. Bütçeniz azsa felicia da deneyebilirsiniz.

tofuiscat
tofuiscat

1172

felicia cat chow dan daha iyi yani,daha bir gün oldu bakalım kötü bir etki görürsem keserim mamayı diğerlerini denerim. Teşekkürler

Oske22
Oske22

14228

Yok daha iyi demedim. Sadece ben kullanmadım cat chowu, felicia kullandım.

Oske22
Oske22

14228

Ama cat chowda ilk basta tahillar yazıyor. Felicia da protein ile başlıyor direk.

minky
minky

15098

Fitmin öneririm.Ben şuan kedilerim ve köpeklerime bonacşbo ver,yorum yaş mama ve et desteğiyle.Yakında golosi yada fitmin alacağım.Ama 5 hayvana çok masraflı olduğundan bncb ile devam da edebilirim açıkçasu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 8165 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR