N&D Numune Denemesi

anjelik123
anjelik123

115396 Puan

Salı günü proplan somonlu ve nd morina balıklı tahılsız olarak numune almıştım. Hera proplanı koklayıp hemen yedi tomy koklayıp uzaklaşmıştı. Bugün nd yi açtım kokusu çok ağır geldi sanırım normal. 50gr hepsini tomynin önüne koydum önünden almasam hepsini yiyecek gibiydi sanırım bu sevmiş oluyor herayada verdim oda yedi sevdiler kısaca. Peki bu mamayı sürekli kullanırsam bir sorun olurmu yani balıklı olmasında bir sıkıntı çıkarmı? Bir kaç gün sonra N&D nin düşük tahıllı kuzulusunu da deneyeceğim.

15 CEVAP

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

ND mama
ağır diye bir laf çıkardı royal caninciler o kadar gülüyorum ki bu arkadaşlara :Dd hayvana tahıl dolu mamayı yuklerseniz aylarca içinde et olan mamayı görünce şaşırır tabi vücut. Neyse soru sahibi arkadasim guzel tercih olmuş :)

Kokusu ağır olması içinde gerçek et oldugundan. Kediniz sevmiş ne mutlu size :D bi sorun yaratmaz balikli.

Bulgus numune veriyor ücretsiz

mervegck06
mervegck06

10457

numuneleri nd nin sitesinden talep edebilirsiniz. bıldırcınlıyı da denemenizi tavsiye ederim benim sıpa bayılıyor. o kadar ki balıklı ile karıştırdığımda içerisinden bıldırcınlıyı ayıklayıp yiyor.

hayvansever_
hayvansever_

118851

tahılsız da dokunma oluyor bazen ama düşük tahıllı da bir şey olucağını sanmam. Proplan hiç kullanmayın iyi bir mama değil zaten. ND den emin olamazsanız -ki çok iyi bir mama ondan devam edin- fitmin deneye bilirsiniz o bir tık daha hafif.

iremgunduz
iremgunduz

982

merhaba numuneleri nerden aldınız acaba

blue_hpood
blue_hpood

128183

ben üç aydır kullanıyorum, tahılsız, bıldırcınlı. çok da iyi bana kalırsa. ama her gün canavar gibi oynuyoruz, enerjisini atmasını sağlıyorum. tüylerine de iyi geldi, tadını da seviyor sanırım çünkü eski mamasını yerken böyle iştahlı yemiyordu. çok ağır kokusu var, doğrudur. ama bence yine fena sayılmayan mamalardan.

dddkkkks
dddkkkks

2767

numuneyi nereden talep ettiniz

anjelik123
anjelik123

115396

N&D gibi bi mamayı beğenmeleri benimde hoşuma gitti ama çoğu kişinin kedisine dokunmuş ondan biraz endişem var. Bir kaç gün sonra kuzuluyu da deneyeceğim eğer onuda severlerse biri kuzulu biri balıklı alırım en azından çeşit olsun

AydannD
AydannD

4204

Ben de pro plandan ndye geçiş yapacağım. Tabii ki et protein oranı yüksek olduğundan yavaş yavaş alıştırarak geçirmek gerekiyor. Nd iyi bi mama kokusu et oranından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Sizinkilerin sevmesi güzel bir şey.

anjelik123
anjelik123

115396

Ben proplandan şikayetçi olmadım hatta yavrumu tek proplanla büyüttüm şükürler olsun şimdi aslan gibi bi sorunumuz yok ama nd daha kaliteli ve tahılsız düşük tahıllı olarakda seçenekleri var kedilerimede yararsa çok çok memnun kalıcam. 1-2 hafta süresince geçiş yapıcam hemen yapmam zaten. İki çeşit almam en sağlısı olur sanırım. Birde önce yarım kilo alarak başlasam dokunup dokunmadığını anlayabilirmiyim

anjelik123
anjelik123

115396

Tanıdığım bir mamacıdan almıştım elinde varmış. İnternete baktım ama hiç bir yerde numune bulamadım

Ares87
Ares87

12250

Bizde royalden n&d ye geçiş yaptık royal kadar iştahlı yemiyorlar ve royale kıyasla daha az mama yiyorlar sanırım n&d tok tuttuğu içinmiş öyle okumuştum tüy dökümü vs. olmadı şimdilik memnunuz

anjelik123
anjelik123

115396

Mail atarak talep etmiştim ama ellerinde kalmamıştı. Şuan için proplan somonlu yiyor kızım ve sürekli yemek istiyor kuzuluyu bu kadar yemiyordu nasıl başa çıkıcam bilmiyorum ölçüsüz veriyorum ama ölçülü versem iyi olucak 5kg oldu artık
Tomy içinde vetimiz hairball önerdi onuda proplanla deniycem nd de hairball olarak görmedim

iremgunduz
iremgunduz

982

çok teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1146 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR