Kedim Herşeyi Yemeye Çalışıyor

Lilik19
Lilik19

352 Puan

Merhaba bombay cinsi 9 aylık kısır bir oğlum var kendisi için nd kısır kedi maması kullanıyoruz ama o biz ne yesek onu yiyebileceğini düşünüyor ve çoğu zaman da yiyor ne kadar uzak tutsakta bu acaba bombayların bir huyu mudur yoksa bizim yaramaz mı böyle


8 CEVAP

Frdvsty
Frdvsty

814

Ne güzel dertler keşke benim kedimde yemeklere saldırsa uzaklaştırsam masadan. İştahsız olmasındansa böyle olması çok çok iyi çözümü kolay masadan uzak tutun olsun bitsin :)

Oske22
Oske22

14228

Küçükken alistirdiysaniz olabilir. Benimki de öyle ne yazik ki. Baharatlı tuzlu şekerli seyleri vermeyin kesinlikle. Yiyebileceği seyler varsa verin. Masada sevmedigi bir sey koklatin. Mesela domates vardi geçen gün domates koklattim biraz yüzüme baktı sonra gitti :D

Milaaaa
Milaaaa

656

Bizim kızımız 18 aylik kısır. Ama o kadar iştahlı değil. Yemeklere saldırma huyu hiç yok. Sadece ben sade kırmızı et ve tavuk verdiğimde bayılarak yiyor. Bence de sizin tatlı kedinizin bir huyu olabilir.

hayvansever_
hayvansever_

118851

bizimkide öyle 12 aylık erkek ankara kısır bizde nd kullanıyoruz. Biz ne yersek yemek istiyor, sandalyeye oturuyor inat edip kalkmıyor.

AydannD
AydannD

4204

Valla benimki sokak kedisiydi küçüklükten alıştırma bi durum da olmamasına rağmen sofraya oturulduğunda terör estiriyor her şeyi yemek istiyor. Ben de arkadaşlar gibi sevmediği bir şey koklatıyorum turşu gibi hemen kaçıyor.

Lilik19
Lilik19

352

1.5 aylıktan beri bizimle aslında ona karşı hayır diyemediğimden zaman zaman veriyordum sevmediği diye birşeyle hala denk gelemedim melemen bile yiyor

Lilik19
Lilik19

352

Ama kısırlaştırma operasyonundan sonra kestik sadece kendi maması ve yaş mama gibi şeyler veriyoruz

fredda
fredda

4441

kediler meraklı oldukları için sizin yediğiniz her şeyi tatmaya çalışabilir. mesela benimki de koltukta oturup bir şeyler yerken illa ki gelip ağzımı koklayacak. böyle durumlarda elimdekini koklatıyorum sonra merakını yenip uzaklaşıyor. kediniz ne zamandır sizinle? küçüklükten beri ona yediğiniz her şeyden verdiniz mi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 386 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR