Hangi Mama?

miyav28
miyav28

2263 Puan

Yavru kedim için kaliteli ,uygun, sağlıklı mama arıyorum. Veterinerimiz ProPlan'ı önerdi.. Siz ne dersiniz?

13 CEVAP

iidyl
iidyl

116641

pro plan da hill’s de güzel değil. burada uzunca anlatmak isterdim fakat benden önce onlarca kişi bunu zaten yapmış. filtreye “pro plan” veya “hill’s” yazıp sorulan sorulardaki yanıtlara bakmanızı öneririm.


fitmin, matisse, felicia öneririm. aman onlar da pahalı derseniz de golosi. özellikle fitmin’in içeriği n&d’den bile iyiyken fiyatı şu an bayağı ucuz. deneyin bence. ben sipariş ettim az önce.


hayvan deneyi yapan markalarla evcil hayvanınızı beslemeniz bana çok ironik geliyor. ki içerikleri de berbat. lütfen unutmayın ki kuru mama o hayvanların ana besinleri. içeriğinin iyi olması, protein ve et oranının yüksek olması çok önemli.


ayrıca bu soruda içimde kalan bir konudan da bahsedeceğim soru sahibi üzerine alınmasın lütfen. kedisi olup da çok ucuz mama arayanlar da var sitede, onlara da anlam veremiyorum. bakamayacağın kedinin, altından kalkamayacağın bir yükün sorumluluğunu neden alırsın ki? eğer bir kedin varsa, onu evine alacak kadar büyük bir cesarete yüreğe sahipsen maddi olarak da yük olacağını bilmelisin. bu iş böyle.


umarım kediniz sağlıklı ve uzun bir ömür sürer. pro plan, whiskas, royal canin ve hill’s gibi mamaların “marka” algısını yenerseniz çok daha iyi olur sizin için.


iyi günler.

Milaaaa
Milaaaa

656

Temizmam, Lider gıdanın bütcenize ve kedinizin yasına uygum olan mamaları denyeblirsiniz. ********* deneme amaclı mamada gonderıyor. Ben suan RC kullanıyorum bıtmeden kademelı olarak temizmma markası ile devam etmeyi düşünüyorum. Bu iki firmanında fiyatları gayet uygun.

minky
minky

15098

ProPlan içerik olarak kediler için zararlı tahıllar barındırıyor.Mısır,mısır glüteni vs.Bir mamada en fazla 2 tahıl olmalı.Pirinç ve mısır bir nebze okey.Eğer bütçeniz varsa fitmin en iyilerinden.Önceliğiniz fitmin olsun.Eğer o olmazsa Profine britcare belki.Onun dışında az bütçe için BonaCibo olabilir.Fakat bonaciboda yaş mama ve gerçek etle beslemek şart.

iidyl
iidyl

116641

sorulardaki “uygun” kelimesini görmenize rağmen inatla acana orijen n&d önermeniz gerçekten aşırı saçma.

Milaaaa
Milaaaa

656

( DENEME AMACLI YAZDIM MAMA ONERISI DEGILDIR.)
********* yazınca nedense yazım gorunmuyor.
********* BonaCibo
nd N&D
Royal Canin
Hills
Acana

Milaaaa
Milaaaa

656

İşte temizmma benim gozumde bır adım ondedır mamanın ısmı bile sansurlendıgıne gore. Sizide bu mama hakkında ozelden konusmaya davet edıyorum.

gevezeuzayli
gevezeuzayli

1947

@iidyl Öncelikle verdiğin bilgilerin doğruluğu için teşekkürler. Ancak kullandığın dilin sert ve kırıcı olduğunu belirtmek istiyorum. Kimsenin kaç hayvana baktığını, gelirinin ne olduğunu, ne süreçlerden geçtiğini bilmeden yorum yapıyorsun. İnsanlara “İyi mama alamıyorsan besleme” demek yerine almayı düşündükleri mamaların daha iyi içeriklere sahip alternatifleri olduğunu göstermeye çalışmak doğru olan davranış biçimidir.
İyi günler.

Elifozdemrrr
Elifozdemrrr

2454

Gerçekten kaliteli mama istiyorsanız bu uygun olmayacaktır pro plan orta kalite orta fiyat bir mama ben kedime bebekliginden beri pro plan kullandım 7.5 aylık olunca hills e geçtim hiçbir sorun yaşamadım ikiside güzel mamalar kullanabilirsiniz

pashav89
pashav89

724

en iyisini istiyorsanız orijin, nd, instinct ve acana. fiyatları biraz pahalı ama en iyi içeriğe sahip olan markalar bunlar.

uzumkitty
uzumkitty

2758

fitmin'i öneririm yakın zamanda Hpsiburada sitesinden sipariş vereceğim 1.5 kg'si 97,50 tl gayet iyi içindeki et miktarı fazla

uzumkitty
uzumkitty

2758

fitmin bile nd den daha ucuz ve kaliteli

Orijen acana en iyiylerden ve kedilere uygun bir protein yuzdesine sahip. Ondan sonra instinct, fitmin ve ND var. Bu dediklerim arasindan secerseniz cok iyi olur.

Layda177
Layda177

1054

yavru kedi mamaları inceleme bu videoyu mutlaka izlemelisiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 608 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR