Diş Kedilerde Kızgınlık

Swberry
Swberry

241 Puan

Merhaba 1.5 yaşındaki dişi kedim kızgınlıktaydı eve erkek kedi getirdik ve yarım gün içinde çiftleşmeye başladılar evde aşırı ses olduğu için(komşularda uyarıda bulundu haklı olarak) ve 6-7 kez çiftleşme gerçekleştiği için erkek kediyi 1 gün içinde gönderdim kedim hala aşırı bir şekilde miyavlıyor sizce hamile kalmış mıdır?

9 CEVAP

SBKart2207
SBKart2207

121826

Yoo kalmamıştır 6-7 kez çiftleşme az çünkü ....
Tabiki de yüksek ihtimalle hamile kalmıştır 6-7 kez ciftlesene kadar bir kere ciftlesseler bile hamile kalırlar .
Ama kedinizi kendi isteğinizle ciftlestirmeniz kadar saçma bir şey yok kızgınlık geçtikten sonra kisirlastirsaniz yada bağırırken biraz sevseniz oyunla ilgisini dagitsaniz daha az bagirirdi eğer sussun diye ciftlestirdiyseniz

Oske22
Oske22

14228

Kisirlastirin

sekerfare21
sekerfare21

115656

Kediler hamile kalsalar bile belli bir sure daha ciftlesmeye devam ediyorlar, daha fazla adayla ciftlesip en iyi bebegi yapmanin ihtimalini artirmak icin icgudusel bir sey. Hamile kalmis olma ihtimali yuksek.

minky
minky

15098

Hamiledir.Artık geri dönüş yok.Siz şimdiden bebeklere yuva bulmaya başlayın.En az 4 güvenilir yuva.(kısırlaştırma,balkon ve camlara file,düzenli aşılar vsvs).Yavruları 1 er hafta arayla sahiplendirdikten sonra kedinizi kısırlaştırın.Yabruları en erken 2 aylıkken sahiplendirin.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

https://www.google.com.tr/amp/s/amp.onedio.com/haber/688548
LÜTFEN BİR BAKIN.
“sadece 1 kere anne olmasını istedim”
BU DA ÇOK KLİŞE BİR YALANDIR.
VETERİNERİN BÖYLE DİYECEĞİNİ HİÇ SANMIYORUM DEMİŞSE MUTLAKA ÇIKARI VARDIR.

Carathras
Carathras

111749

Ellemeyin çocukları devam devam !!!

Swberry
Swberry

241

Bakın sizle polemiğe girmek istemiyorum herkes cins kedisini para için damızlık olarak kullanıyor siz herkesi onlarla karıştırıyorsunuz sanırım? Kendi kendime de "klişe yalan" söyleyecek halim yok Kötü niyetli bir düşüncem yok para istemiyorum çünkü yavru olur mu bilmem ama olursa sadece çok güvendiğim insanlara vereceğim sonra da kedimi kısırlaştıracağım insanları hemen yargılamayın.

Swberry
Swberry

241

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim kesinlikle kısırlaştıracağım sadece 1 kere anne olmasını istedim ve bu kararı vermeden önce bir çok kişi ve veterinere danıştım kedim için her türlü şeyi yapmaya da hazırım ????

Carathras
Carathras

111749

Bir kere anne olsun vallahi hiç veterinerler böyle birşey söylemez, böyle birşeye ihtiyaç yok.
Sokakta yuva bekleyen bir sürü yavru var ama olur mu evde bir kerecik anne olsun diye doğan ev yavrularını sahiplendirelim değil mi, sokaktakiler yaşamayı hak etmiyor !!!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 342 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR