Kısırlaştırılmış Erkek Kedi Maması Önerisi

dorukhanalev
dorukhanalev

1382 Puan

Anket

Sanabelle
(0 oy)
N&D
(9 oy)
Profine
(1 oy)
Fitmin
(2 oy)
Toplam (12 oy)

Arkadaşlar Merhaba,


Kedim 2 yaşına girecek ve erkek 3 ay falan oldu kısırlaştıralı.
Öncesinde sürekli Acana kullandım en son ND aldım fiyat artışları yüzünden ve Aktif olarak ND ocean normalmama kullanıyorum. Ama kedimi kısırlaştırdığım için kısır kedi mamasına geçeceğim.


Şimdi aklımda 1 2 marka var. Bunlardan en ilgimi çekenlerden biri Sanabelle Sterilized ve Urinary. Erkek kedi olduğu için Urinary mi alsam acaba diyorum. Yoksa bir rahatsızlığı olmadan Urinary almak gereksiz ya da sakıncalı mı olur fikirleriniz nedir ?


Diğeri ND, ama bu markanında içeriğinin değiştini vs okudum forumda ama halen iyi bir seçenek gibi.


Bravery hiç denemedim, çok da bildiğim bir marka değil.


Fitminde aynı şekilde hiç bildiğim bir marka değil ilk defa burada duydum.


Profine içlerinden uygun olanı, bütçem sınırda olduğu için bu marka içinde yorumlarınızı bekliyorum. Ama tabiki biliyorum diğer şıklardakina oranla daha zayıf bir mama. Ankete de ekleyemedim bu şıkkı.


Brit Care esasında çok sevdiğim bir markaydı 1 defa küçük paket kullanmıştım ama şuan 7kg paketi almayı planladığım yerlerde ne yazıkki yok.

8 CEVAP

Sanabelle ve profine, diger seceneklerin cok altinda. Tercihiniz kesinlikle Fitmin veya ND den yana olsun. İkisi de olabilir ben seçemiyorum.

Layda177
Layda177

1054

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Hadi ya sanabelle hiç de fiyatının adamı değil o zaman. zira fitminden bile pahalı.

minky
minky

15098

FitMin almanızı öneririm.Hem içinde daha fazla gerçek et var hem de sitenin orjinali ve Türkçesinde içerik farklı değil.(N&d orijinal sitede içerik farklı Türkçe sitede içerik farklı)

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Fitminde de ek vitamin mineral oranları düşük olduğu söyleniyor. Taurin 1320mg mesela oldukça düşük bir değer ortalamanın.

semsemo
semsemo

2184

et oranı yüksek olduğu için taurini azaltmış olabilirler. et içinde zaten doğal olarak taurin oluyor. mamanın içine o kadar et koyan bir marka taurinden kısmaz diye düşünüyorum. ama başka arkadaşlar da yorumlasın tabii.

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

büyük ihtimalle 10kg fitmin alacağım. Taurin içinde zaten zoovital gimcat vitamin desteği haftada bir veriyorum. haftada 2 3 e çekeriz gerekirse mesele değil diye düşünüyorum. İçeriğinde et olması önemli.


Paketi nasıl acaba zipli midir ?

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Güzel video inceledim ama atlanmış bir şey var. Kedi mamalarında mutlaka ve mutlaka karbonhidrat yüzdelerine bakılması lazım. Çünkü bir kedinin ihtiyacı olmadığı tek şey ya da en az ihtiyaç duyduğu diyelim. Onun da formülü,


100-(protein oranı+ yağ oranı+ lif oranı+ kül oranı+ nem oranı)= karbonhidrat oranı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 465 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR