Bu Minnakta Ne Sorun Var?

BennNisa
BennNisa

644 Puan

Bu minnak şu anda bahçemde. Çünkü hala annesini emiyor. Annesi onu sütten kesince eve alacağım minnağı. Fakat fotoğrafta gördüğünüz gibi minnağın bir gözünün içi kırmızı. Acaba minnak enfeksiyon kapmış olabilir mi? Evde olan malzemelerle minnağı tedavi edebilir miyim? Ciddi bir problem var mı?


6 CEVAP

Elifozdemrrr
Elifozdemrrr

2454

Gözü enfeksiyon kapmış gibi görünüyor şuan gözünü rahatlatmak için soğumuş çay sürebilirsiniz pamuk yardımıyla bitkisel çözüm olarak ben sokaktaki kedilere sürüyorum damla yoksa o an.eczaneden damla alabilirsin kedi için dersen verirler 5 10 tlfilan oluyor ama veterinere gitmesinde fayda var göz sonuçta enfeksiyon varsa ilerleyebilir küçülmüş çünkü gözü inşallah düzelir minnak

BennNisa
BennNisa

644

Corono yüzünden dışarı çıkamıyorum maalesef. Minnağa aşı yaptırmak için dışarı çıkacağım mecburen. O sırada belki tedavi uygular veteriner. Ama şu anda soğuk çay+damla tedavisini uygulayacağım. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

BennNisa
BennNisa

644

Fotoğrafta belli olmamış olabilir ama kedinin kısık olan gözünün içi baya kırmızı. Ayrıca minnağın bir sorunu yok. Yani oyun oynuyor, yemeğini yiyor (katı mamaya geçeli yaklaşık 1 ay falan oluyor), suyunu içiyor. Sadece sorumda belirttiğim gibi bir gözünün içi kırmızı.

minky
minky

15098

Burada önerilen damlalar zarar verebilir.Belki buradan yanlış anladık.Veterinere gitmeniz onu garantiye alacaktır

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Annenin baska bebekleri de varsa bencd bunu alin. Yeterince sut emmemis olsa bile mama yiyebilir ve bu goz enfeksiyonu bulasici. Diger yavrulara bulasabilir. Tabi bahceniz guvenliyse biraz daha dursun annesiyle.

BennNisa
BennNisa

644

Bir tane daha yavru vardı fakat maalef o yavru öldü. Bor tek bu yavru var. Bir yer var oradan çıkıp yola falan gidebilir. En büyük korkum da bu. Arabanın altında kalabilir çünkü. Annesi de yavaş yavaş sütten kesiyor. Tam olarak sütten kesilince alacağım minnağı eve.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 351 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR