Tasmayı Çıkardık Sonuç Yara Oluşumu! Yardım

emreylcn06
emreylcn06

243 Puan

Merhaba kedimizi evde küçük oldugundan beri tasma takıyoruz ancak rahatlasın dıye tasmayı çıkardıgımız da böyle bir yarası olduğunu fark ettim üzülerek söylüyorum çok moralım bozuldu ve yara nasıl duruyor ne yapmam lazım


10 CEVAP

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Öncelikle yara tasmadan mı oluştu alerjik bir durum mu bunu ayırt etmelisiniz. Tabii bu süre içinde asla tasma takmayın. Zaten evin içinde tasmaya gerek yok inanın.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Hiç bir şey surmeyin ne olduğunu bilmiyorsunuz çünkü henüz

sekerfare21
sekerfare21

115656

Ne oldugunu anlamadan bir sey yaparsaniz daha da buyutebilirsiniz. En kisa zamanda veterinere goturun. Siz veterinere goturene kadar yapacaklarinizla degisecek bir durum degil gibi. İlerlemis zaten yeterince.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Endişenizi anlıyorum ama çıngıraklı tasmalar kedileri çok rahatsız ediyor, alışmış gibi gorunse bile kimse kulağının dibinde her hareketinde bişey ötsün istemez. Geçmiş olsun bu arada. Benim kediminde brnzer bir yara sırtında oluşmuştu ve mama alerjisiydi. Sizde bugünlerde değişik bir şey verdiyseniz gözden geçirebilirsiniz.

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Bana kalırsa şu an krem vs. uygulamak daha kötü sonuçlara yol açabilir. Çok çok geçmiş olsun yarını bekleyin..

sekerfare21
sekerfare21

115656

Dedigim gibi ne oldugu belli degil. Tahristen mi oldu yoksa mantar mi? Bazi seylerin tedavisi icin kurutmak bazi seylerinkinde de nemli tutmak onemli. Bu yuzden buradan yapilacak tavsiyeye gore bir sey surmeyin dedim ben. Cok surmek istiyorsaniz baticonla temizleyin.

emreylcn06
emreylcn06

243

Veterinere götürecem birşey sürmüyecem yarına kadar yardım için teşekkürler.

emreylcn06
emreylcn06

243

ne yapmam lazım derken elbette veterinere götürecem tabi ki de evde uygulayabileceğim birşey varmı diye sormak istiyorum ****

emreylcn06
emreylcn06

243

Yorumlarınız için teşekkürler kedimiz oyunu çok sevdiği için ve genellikle saklanarak geldiği için tasma yani sesini duymak istemiştik şuan çıkardık tasmayı yarın götürücez inşallah kötü bir şey değildir.


Krem vs var mi önerebileceğiniz

BalliBadem
BalliBadem

121963

Ahh diyorum hep lütfen evdeki kediye tasma takmayın tamam bebekkken evde kayboldukları için 2. aylık olana kadar kullanılabilir de sonra kullanmayınız lütfen (sadece size değil bunu okuyan herkese yönelik yazdım)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 646 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR