Kedi İle Seyahat

Tuse
Tuse

335 Puan

2 hafta şehir dışına çıkmam gerekiyor iki kedim var arkadaşım mama ve suları konusunda ilgilenecek ama içim rahat değil uzun yolculuk ve aktarma çok olduğu içinde kararsız kaldım. 2 hafta evde kalabilirler mi?

8 CEVAP

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Sakinleştiricilerin orantısız dozda kullanılması hayvanın hayatını riske atar direkt olarak. Dozu iyi ayarlamanız lazım.

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

2 hafta uzun bir süre olacaktır. 2 kedi olmaları sıkılmamaları açısından bir artı olarak yansıyabilir. Eğer ilk defa onlardan ayrılıyorsanız biraz zor olabilir.
Arkadaşınız tuvaleti de düzenli olarak temizleyecek mi?
Ayrıca siz dönünce kedilerden yiyeceğiniz büyük bir trip ile karşı karşıya kalabilirsiniz :')

Ayselgns
Ayselgns

113116

İki hafta çok uzun bir süre.. arkadaşınız temel ihtiyaçlarını karşıladı .. peki sevgi , ilgi ihtiyaçları.. bir de güvenlik durumları.. kimse kedinize sizin gösterdiğiniz hassasiyeti gösteremeyecektir. Düşünün küçük bir dikkatsizlik , pencereyi açık unutma vs. Umarım böyle olumsuzluklar yaşanmaz ama bunları düşünmek gerek..Ben en fazla 18 saat ayrı kalabiliyorum. Oda hem çalışıp hem yüksek lisans yaptığım dönemlerde böyle olmuşu. Eve koşarak gittiğimi bilirim. Mesajınızı okuyunca benim bile içim rahat etmedi. Kendi duygusal dayanıklılığınızı değerlendirip öyle karar verin.

Katya06
Katya06

13665

Yolculuk kaç saat sürecek?

Katya06
Katya06

13665

9 saat çokmuş.. Veterinerler uyutmak için bir ilaç veriyor ama AŞIRI zararlı. Ama iki haftada kedimi evde yalnız bırakamazdım.. Ya arkadaşınız bir şeyi gözden kaçırırsa? Yolculuk sırasında bın taşıma çantasının üstünü ince bir bezle örtüyorum.. Etrafı görmeyince seside çıkmıyor ama hiç bu kadar uzun bir yolculuk yapmadık..

Tuse
Tuse

335

Evet tuvalet temizlenecek. Her yer güvenli tek düşüncem psikolojileri ama yolda onlar için zor olacak. Peki yola çıkarken sakinleştirici türü bir şeyler önerir misiniz ?

Tuse
Tuse

335

Yaklaşık 9 saat ve aktarma çok

Tuse
Tuse

335

Tavsiyeniz için teşekkür ederim son çare onu deneyecem

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 292 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR