Sahiplendirme!

Raubeyaz
Raubeyaz

9172 Puan

İlan verdim fakat onay gelene kadar buradan da yazmak istedim.
Merhaba! Bu ilanı gördüğünüz de kediye bakıp " Aa cins kedi, hemen yazayım" Yapacaklar uğraşmasın, yazdığım ve daha yazmadığım bir çok şeyi bu güzel kızımı "evlat" Olarak görecek öncelikli olarak kocaeli Gebze'de oturanlar okusun. Adı Şila, ankara kedisi, 3 aylık güzeller güzeli kızım. Bana geleli 2 ay oldu annesini de sokaktan bulmuştum. Şila ya bakmadığı için ve evde ki diğer kedimle anlaşamayacağı için zar zor şekilde annesini sahiplendirdim. Şila daha küçük olduğu için kendini bilene kadar ona ben annelik yaptım, tuvaletini bile ben öğrettim. Ama kedilerin masrafı beni aştı ve bir çok sorunla karşılaştım. İlgilenmem gereken sağlık sorunu olan diğer kedim var ve Şila yı çok ilgisiz bıraktığımı düşündüm. Sürekli uzun yolculuklar yapan biriyim ve Şila asla tuvaletini tutmayan bir kedi, direkt taşıma kabına yapar bu yüzden onu bir yere götürememek beni üzüyor. Yakın zamanda köye gideceğim ve köyden gelincede kurslarım başlayacak ve insanlardan ayrı kalmayı sevmez Şila. Sahiplenecek kişiden de istediğim bir kaç ufak konu var. Önemli olan şeyden biri de durumu iyi olması, ciddi anlamda aşılara param kalmadı şundan dolayı diyen birine kızımı güvenerek veremem. Sigara içmeyen, içerse de evin içinde içmeyen bir aile olmalı kediler de aynı çocuklar gibi kokusundan pasif içici olabilir ve sağlık sorunları çıkabilir.
Evde başka bir kedi de olabilir, çünkü Şila asla yalnız kalmayı sevmez. Kocaeli Gebze'de benim gittiğim veterinere götürülmeli ve aşısını takip etmeliyim.

3 CEVAP

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Şilaya bu zamana kadar bakımlarını yaptık, güzel mamalar ile besledik. Arada sırada onun videosunu fotoğrafını isteyebileceğim, hatta aile gibi olup görmeye gelebileceğim
İnsanlar olsun istiyorum. Balkonda ve camlar da güvenliği olması gerek, Şila yüksekten korkar, kaçma gibi huyu yok fakat eminim ki büyüyünce böyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Tuvaletlerini her gün temizleyecek, mamalarını zamanın da verecek, ona bir bebek gibi bakacak, zamanı gelince(zorunlu) kısırlaştıracak gerekirse

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Bu konuda ben de yardım ederim.
Eğer Şila yı istemeyen biri olursa ki, böyle bir durum olacak insanlar kaybolsun, eğer olursa direkt bana verilmesi talebim. Habersiz satıp! Başkasına sahiplendiren olursa polise vereceğimden hiç kuşkunuz olmasın. Yeni gelen kanuna göre hayvanlar mal değil can, ona göre davranın. Şila nın sizden isteyeceği tek şey ise sevgi.
Sahiplendirirken pasaportunu vereceğim ve Şila için evini hazırlamış malzemelerini ve mamalarını hazırlamış insanlar yazsın, kediyi verdikten sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bu sıcak yaz gününde kapınızın önüne bir kap su bırakmayı unutmayın iyi günler.

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Fotoğrafları için wp ya da instagram yolu ile ulaşabilirsiniz.
İletişim: 05308809942
İnstagram: @userosen

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 258 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR