Biraz Acil, Yardımcı Olur Musunuz?

iidyl
iidyl

116641 Puan

çoğunuzun bildiği üzere taze bir kedi sahibiyim ve bugün tam 1. haftamız. bize ve eve alıştı diyebilirim. fakat şöyle bir durum var:


anneannem rahatsız olduğu için annemlerin zoruyla anneannemlerin 1 saat kadar uzaklıktaki evlerine gitmemiz gerekiyor. ve ailecek gidiyoruz beni evde bırakmıyorlar geç gelecekleri için. size sorum şu, sizce evde bıraksam sorun olur mu? yoksa 10-11 saat başka bir evde kalsa psikolojisi bozulur mu? annemler hazırlanıyorlar şu an evde luna’yı önemseyen sadece ben varmışım gibime geliyor. hangisini yapmam gerek, evde nasıl tek kalacak veya gelirse ne olacak gerçekten bilmiyorum.

4 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Evde kalabilir ama tek bir odaya veya küçük bir yere kapatman iyi olur. Yanında maması , suyu ve tuvaleti olsun. Evde bir yerlere zarar verip , zararlı şeyler yutabilir, bebek olduğu için tek bir odaya kapatabilirsin. Endişelenme :))

iidyl
iidyl

116641

ağlarsa üzülürse, bana küserse diye aşırı korkuyorum. sağ ol ablacım yine kurtarıcım oldun :’)

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Bu arada olduğu yerdeki ışığı açık bırak. Bazı bebekler karanlıktan korkuyor. Psikolojisi bozulmaz sadece evde olmadığınızı anlar. Kendi kendine “bunlar yok beni geride bırakmışlar.” Der ama :))

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Ağlasa da alışması lâzım yalnız kalmaya da...
İki kedin olunca daha rahat oluyorsun bu gibi durumlarda ama tek olunca ayrılıktan dolayı stres olup ağlayıp üzülüyorlar. Buna ayrılık anksiyetesi deniyor. Diğer taraftan da alışması lâzım bebeğinin. Küsmez seni görünce sevinir çünkü terkedilmeyi ,
evde kimsenin olmadığını anlayabiliyorlar.
Bir şey değil İdil’cim...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 271 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR