Hassas İçerik !

Ayselgns
Ayselgns

113116 Puan

Çok üzülerek , fakat farkındalık yaratmak için bunu paylaşıyorum. Veteriner hekimimiz instagram sayfasında paylaşmış beni çok yaraladı. Kedinin camdan düşmesi sonucunda, travmatik proptozis (gözde öne doğru itilme) meydana gelmiş. Veterinerimiz göz küresini tekrar yerine koyarak müdahaleleri gerçekleştiriyor ama ne yazık ki artık tek gözü görmeyecek yavrunun.. Fotoğraflar beni çok etkiledi. Çok üzüldüm ! Boğazınızda düğümlenip kalıyor bir şeyler.


Arkadaşlar LÜTFEN LÜTFEN açık camlara , balkonlara dikkat edin LÜTFEN !! Atlamaz , yapmaz dememek gerek. Kediler, denge ve koordinasyonlarını sağlama konusunda oldukça kontrollüdürler fakat av durumunda maalesef bu durum sıfıra iner.. Bu yüzden lütfen dikkat ..

3 CEVAP

Katya06
Katya06

13665

İnsanlar anlamıyor! 100 liraya tel taktırmak yerine minimum 3000 tl ortopedik operasyon ücreti ödemeyi göze alıyorlar (çoğu kedisini klinikte bırakıp kaçıyor) Kedilerin çektiği acılar umurlarında bile değil..

787891
787891

118097

Maalesef bazıları ne desen anlamıyorlar kim bilir bu sene kaç kedi camlardan düşücek :/

sekerfare21
sekerfare21

115656

İki gun kedimi veterinere goturuyordum taksici soyledi, benden once birinin kedisi 5. kattan dusmus. Bu ara haftada en az bir kedi goturuyorum dedi. Sayi tahmin ettigimizden cok daha fazla. Bu konuda bilinclendirme sart.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 510 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR