Kedi Su İçmesi

kubraturan
kubraturan

1045 Puan

Arkadaşlar bende çelik su kabı var ama ben kedime su pınarı almak istiyorum. Akan sudan daha fazla içiyolarmış. Ama seramik olanların fiyatları çok pahalı. Plastik alabilirim anca çiçekli olanlarından. Sizce gerek var mı almama? Çelik su kabına devam mı edeyim?

5 CEVAP

nilayy24
nilayy24

13086

Ben de almak istedim ama sonradan vazgeçtim. Ben sürekli çelik su kabındaki suyu yeniliyorum ve yeni su koyarken kedimin yeni su koyduğumu görmesini sağlıyorum ki taze olduğunu anlasın diye, o şekilde daha fazla içmeye başladı

787891
787891

118097

Plastik su pınarları maalesef koku yapıyor günde en az 1 kez temizlemeniz gerekiyor YouTube da su pınarı yapımı videoları var, kendiniz yapmanızı öneririm hem daha uygun gelir

Gogohera
Gogohera

988

Bende plastik su pınarı var tavsiye ederim.haftada 1 yıkıyorum koku falan yapmıyor.Düzenli filtre değişimi yaparsanız kokmaz.15 günde bir filtresini değiştiriyorum.********** tarzı sitelere göz atabilirsiniz vergisi, 6-8 extra karbon filtre alırsınız Max 200liraya çözersiniz.Burda aynı fiyat bandında alınanlarda ya filtre yoktur ya da yedeği pahalıdır diye tahmin ediyorum.

Gogohera
Gogohera

988

Yurt dışından alırsanız filtreyi çok alın.filtre ucuz olsa da her siparişte ekstra filtre parası kadar vergi ödersiniz

SBKart2207
SBKart2207

121826

Eğer almak istiyorsanız alın ama ben almak istiyordum vazgeçtim çünkü bana pahalı geldi. Ben şu kaplarini toprak kase yaptım ve içme suyu koyun. Suyu taze tutun .benimkiler böyle daha çok içmeye başladı .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 397 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81996 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR