Acilll Yardım Edin Lütfen !!!

Whitedog
Whitedog

2551 Puan

Köpeğim çok havlıyor. Bunun için bir sürü siteye baktım ama gümüş havlamayı kesmiyor. Her gece 12- 1 gibi ağlamaya başlıyor bütün komşuları rahatsız ediyor bahçeye salınca duvardan atlayıp eve çöp getiriyor. Annem ben tatildeyken gümüş her ağlayınca onu sokağa salmış şu an bir sokak köpeği gibi davranıyor. sokağa çıkamayınca ağlamaya başlıyor.Bahçe duvarlarına çit de çektiremeyiz. Annem bu konuda çok rahatsız olduğu için ben gelince hala ağlamaya devam ederse Gümüş ü verecek. lütfen acil yardım önerin.

4 CEVAP

Forumlarınızdan anladığım kadarıyla köpeğinize veteriner bile sağlamıyorsunuz. Sokağa gitmesine izin veriyorsunuz yani kaçması, kaybolması, dövülmesi, çalınması umrunuzda değil. Ayrıca daha ailenize bağlısınız, yani kendi kararlarınızı veremiyorsunuz. Bir an önce köpeğinizi sahiplendirmenizi dilerim.

cahitsel
cahitsel

712

whitedog hemen kestirip atmayın lütfen. biraz düşünüp tartın mesela ben gümüşün mamasını, atıştırmalıklarını, veterinerini aşılarını karşılayabiliyor muyum. en iyi şekilde eğitilmesi için neler yapıyorum ve bunlar yeterli mi. cevabını siz bulacaksınız. yeterli olduğunuza karar verirseniz sorun yok. ancak yeterli olmadığınızı düşünüyorsanız lütfen sahiplendirin.

cahitsel
cahitsel

712

buarada şunu belirtmek istiyorum ben tatildeyken köpeği sokağa salmış ne demek ya ben oğlum için 5 yıldır tatile gitmiyorum böylece ikimiz daha mutluyuz. köpekler sahiplerine aşık canlılardır yanlarından ayrılmak istemezler. iki günlük şehir dışına çıkmam gerekti bir kere ve ben sabah gidip akşamına hemen uçakla geri döndüm. o hayvan size ve sevginize muhtaç. tatilinizden feragat edemiyorsanız SAHİPLENDİRİN yada yanınızda götürün.

Whitedog
Whitedog

2551

lütfen bunu saygısızlık olarak algılamayın: köpeğime veteriner sağlıyorum ve eksiği gidiği yok. kaçması kaybolması allah korusun bu gibi şeylerin olması başıma gelmesinde daha çok üzer beni. kısacası umurumda. biz sizin gibiler önyargılı diyoruz. saygılar...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1085 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR