Yaw ne çok biliyorsunuz? Ne çok yorum yapıyorsunuz.? Bende zaten burda sormuşum dimi bu mama uygun olur mu diye? Alıp direk kedime vermemişim.! Olurunu merak etmişim.! Ne çok kafa beyin yoruyor bu sayfa ya, ne çok bilir kişisi var! Vallahi yıldırıyorsunuz. Doğru düzgün yok bu olmaz diyemiyosunuz illa bi aman iran kediye para veriyorsan kalite mama da alıcaksın.! Sanane kardeşim? Nerden biliyosun almadığımı yada? Sanane.. ben buraya araştırmaya çıkmışım. Sormuşum. Adam akıllı kısa ve öz cevaplarınızı verin geçin. İlla edebiyata bağlayıpta klavye artistliği yapmayın.
Sırf güzel görünüyor diye cins kedi alıyorsanız; paraya kıyıp kaliteli mama almayı da bileceksiniz. Cins kedilerin hepsi hasta olmaya meyilli kedilerdir. Bu Reflex gibi kalitesiz ucuz mamaları alırsan, 2 yıl sonra orda burda ağlarsın ''kedim öldü'' diye.
Cins kediye o parayı veriyorsan; gideceksin ND, Fitmin gibi mamaları vereceksin.
Bu Reflex gibi mamaları alanlar internete yazarlar ''kedim çok beğendi'' diye. Peki soruyorum; biz de hamburgeri pizzayı severek yiyoruz, peki bu onların sağlıklı olduğu anlamına mı geliyor? Sen bir de cins kedi almışsın. Reflex gibi kalitesiz mamalarla besle de 1-2 yıl sonra o kedide ne gibi sağlık sıkıntıları çıkıyor bir gör istersen.
Binlerce lira veriyorsun o kediye TATLI olduğu için. O zaman paraya kıyıp doğru düzgün mama alacaksın arkadaşım. Satın aldım bitti demekle olmuyor o iş
Reflexin bu maması düşük seviye bir mamadır, düşük seviye mamalar ileride hem kendinizin sağlığına, hem de sizin cebinize ekstra zararlar verir. Bunun yerine Mystic önerebilirim.
İran kedisinin sokaktaki tekirim den ne farkı var ?
haklı eğer sahiplenmediyseniz o kediye o parayı verdiyseniz kaliteli mama almayı da bilmeniz lazım ki iran kedilerinin beslenmesi özeldir bunu bile bile acil bir durum yoksa iran kedisi sahiplenmemeniz lazım yuva bekleyen o kadar tekir varken iran kedisi aldıysanız maalesef ona yarayan kaliteli mama almanız lazım
Hem kedinizin sağlığına olacaktı*
Mystic mamaya baktım ama iran kediler için tavsiye etmiyolar sanırım..:/
Kullandım ama bahçedeki 10 tane kediye baktığım için. Sonra içeriğinin kötü olduğunu öğrenip almadım bi daha.
Bütçenizi belirtin kaç kiloya kaç tl verebilirsiniz, ona göre öneri alın daha iyi
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor