Köpeğim Boğazını Temizler Gibi Aksırıyor

Teslam
Teslam

301 Puan

Köpeğim bugun bırkac kez aksırmakla öksürmek arası üstüste degısık sesler cıkardı. Sankı bogazını temızlemeye calısıyor. Tenıs topu tarzında bır topun ustundekı tuylerı yerken yakaladım fakat kactı ve tuylerı yuttu. Bu sebep olabılır mı acaba. Maması da degıstı bugun belkı de o etken oldu. Lutfen cevap verın

5 CEVAP

princessusi
princessusi

497

Öncelikle bu sorununuzu veterinere danışmaktan çekinmeyin. Mutlaka bir veterinere en kısa zamanda götürün. Orada size veterinerler gerekli işlemi yapmanızı önereceklerdir ve gerekli bilgiyi vereceklerdir. Toptaki tüyler de ona alerji yapmış olabilir. Ama bu ihtimalin yüksek olabileceğini sanmıyorum ama siz yinede bunu bir göz önünde bulundurun. Mama konusunda ise benim düşünceme dayalı olarak söylüyorum ki, bence bu en yüksek ihtimal. Maması da ona alerji yapmış olabilir. Ama bazen köpekler boğazını temizleme ihtiyacı duyar. Bunu siz yanlış anlamış olabilirsiniz.

Persaus
Persaus

70

benim düşümcem tüylerden dolayı bir sıkıntı olmuş olabilir veteriner hekime gözükmeniz riskli durumu ortadan kaldırır.

Teslam
Teslam

301

Cevaplar ıcın tesekkur ederım. Sevgıler

serfedmrbs
serfedmrbs

96

Veterimnere götürün tüy kaçmış olabilir

Zuzumm
Zuzumm

800

Kennel-cough(kafes hastalığı) olmuş olabilir. Videolarını çekin ve veterinerinize izletin o daha net cevap vericektir. Benim köpeğimdede vardı bir süre tedavi uyguladışar antibiyotik vs. geçmedi ancak bir süre sonra kendiliğinden geçti.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2075 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR