Kedim Hic Evden Cikmiyo Sorun Olur Mu???

nanikeles
nanikeles

1426 Puan

kedim hep evde bazen balkona cikar cam kenarlarini cok sever ( hepsi korunakli). ben de bu yuzden bebegim biraz topraga bassin biraz cimen kemirsin kosustursun istiyorum.kendiside oyle istiyodur saniyodum. hep evde oluyo cani sikiliyodur hayvan bunalmasin diye bahceye cikariyorum ama surekli eve geri kaciyo. ne yaptiysam disariyi istemiyo. sizce surekli evde olmasi sorun mu piskolojisini etkiliyo mudur?

5 CEVAP

winilu
winilu

643

dışarıyı bilmeyen kedi evden çıkmak istemez mutsuz diye düşünmeyin onlar evde mutlu, bizde cok çıkarmak istedik ama hiçbiri dışarıyı istemiyor korkuyorlar dışarıda hemen kaçıyorlar içeri , hatta bitanesi az da olsa sokakta kaldı 1 ay kadar ama çıkabildiği sadece kapının önü daha fazlası değil diğerleri hiç sokak ta yaşamayı bilmediklerinden veterinere giderken bile ağlıyorlar kafeste bile, saksıda kedi otu alın yeterli ona :)

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277

evde mutluysa bırakın evde kalsın uzun süre evde yaşayan kedi dışarıdan korkar zorlamayın hayvanı onlar bizim gibi değil ev kedisi için dışarısı tamamen işkence

patkam
patkam

115790

Dışarı çıkmak istemiyorsa bencede çıkarmayın benim kedilerimde sizinki gibi balkon ve pencereden sürekli bakıyor ama kapıyı açınca sadece son basamağa kadar inip tekrar koşarak eve giriyorlar ve ev kedisinin evde kalması daha doğru bence :)

kutepinpon
kutepinpon

1836

Benim kedimde hiç çıkmıyor ama sorun yapmadı hiç şu ana kadar bence endişelenicek bir şey yok

kutepinpon
kutepinpon

1836

Benim kedimde hiç çıkmıyor ama sorun yapmadı hiç şu ana kadar bence endişelenicek bir şey yok

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2563 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR