Yavru Kedide Kalın Hırıltı?

esrasudan
esrasudan

217 Puan

merhabalar. 2 aylik bir yavru kedim var. kendisinde sert kalın bir hırıltı var sebebi nedir normal mi bir rahatsizligi olabilir mi ?ilk defa bir kedim olduğu icin bir bilgim yokta.

5 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Hırıltı derken acaba mutlu olduklarında çıkardıkları sesten mi bahsediyorsunuz? Öyle değilse veteriner görmesi lazım maalesef hastadır.

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Ahahah ilk gün bende şok olmuştum. Mırıldanıyor kediniz, mutlu olduklarında, uyurken, kendilerini sevdirmek istediklerinde bu sesi çıkarırlar. Araba motoru gibi :)

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Tam olarak sesi anlayamadığımız için net bir şey söyleyemeyiz. Eğer tabir-i caizse -traktör motoru- gibi bir ses çıkıyorsa bunda bir sorun yok, hatta mutlu olduğunu gösterir. Fakat bu bir horlama, nefes almakta zorluk gibi bir şeyse veteriner hekiminize başvurmanız daha iyi olur.

Ayselgns
Ayselgns

113116

Çok tatlısınız :) Karınlarından gelen o ses , guruldama sesi. Uyurken , mutlu olduklarında, güvenli hissettiklerinde bolca duyarsınız.

esrasudan
esrasudan

217

hayır böyle mutlu olduklarinda değil kedilerde uyurken genelde fark ediyorum karınlarından bir hirilti geliyor ya ondan bahsettim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 288 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR