Acil Bakar Mısınız?

nilayy24
nilayy24

13086 Puan

Arkadaşımın kedisi bugün 2.kez bu şekilde dışkıladı ve çok kötü koktuğunu söylüyor, kapatamadığı açığa yaptığı için mi kötü kokuyordur? Bir sıkıntısı olabilir mi? Bu fotoğraftaki sabah yaptığı. Akşam bi daha böyle yapmış,başınıza geldi mi daha önce?


12 CEVAP

Drawhel
Drawhel

13562

Yani normal kedi dışkısı :D kapatmadigi için kokuyor o, diskisini yaparken bekleyin başında (kumuna yaparken) yine aynı koku olabilir, ama bir şey olduğuna endiseleniyorsa vet. Götürebilir, bizim cevaplarimiz tatmin etmez :)

Firuzecik
Firuzecik

12820

Genel olarak dışkı kötü kokar. Benim kızında öyle. Tuvaletin daha köşede bir yerde olsa iyi olur ve maması tuvaletten uzak olmalı, bence.

nilayy24
nilayy24

13086

Arkadaşlar ana sıkıntımız kötü kokması değil yalnız :D kabın dışına yapması. Kakanın gül bahçesi gibi kokmayacağını ben de biliyorum. Neden tam dışına yapıyor olabilir bir fikri olan var mı onu öğrenmek istedim.

Ares87
Ares87

12250

Kabı denk getirememiş belli :)) dün bende aynı manzarayla karşılaştım sıkıntı yok bence sakarlık diyelim

Tuvalete nereden giriyor, nasıl yapıyor bunları izlemek gerek. Kuma yapmamış olsa da hayvancağız tuvaletine yapıyor sonuçta :))

Zeynepalex
Zeynepalex

2376

Hedefi biraz şaşırmış sanki :)

Ozge00
Ozge00

131723

Bizimki de bir kere yanina yapmış aynen. Bir daha da olmadi öyle bir şey. Gozlemlemek lazım kediyi birkaç gun bakalim tekrar yapacak mi.

Gizemcinar
Gizemcinar

12

Yani bisey yok gibi gorunuyor ama :d

Beyzaelknknkn
Beyzaelknknkn

5624

Endişelenecek bir şey yok bazı durumlarda kediler böyle yapabiliyor kakasini koklatsin

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Öncelikle tuvaleti ile maması birbirlerinden uzak olursa çok daha iyi olur. Zira tuvaletinden gelebilecek bir bakteri mamasına geçebilir, maması kötü kokabilir. Tuvaletin dışına yapması anlık oluşabilecek kazalar.. Tuvaletin yerini değişmesini öneririm.

Zeke
Zeke

118626

1 kere yaptıysa sıkıntı yok. Olabilir öyle kazalar.
Ancak sirkeli su ile iyice temizlenip kokusu çıktığı halde devam ediyorsa kumunu veya tuvaletin yerini beğenmiyor demektir.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Yerde kaka var bir de tuvaletin kenarinda daha cıvık bir kaka yapısmis sekilde duruyor, ben mi yanlis goruyorum? Yarisi sert yarisi civik gibi. Ishal olmus bence. Sert kaka dunden kalan, civik kismi ishal olduktan sonrasi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 726 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR