Tüm Kedi Kumları Aynı Fabrikadan Mı Çıkıyor?

omarkai38
omarkai38

784 Puan

Arkadaşlar aro kedi kumundun memnun kalmamıştım geçende konu açtım. Yeni bir kum deneyeyim diye gittim micho kedi kumu aldım birde ne göreyim üreticisi aynı. Bentaş bentonit. Kimmiş bu firma derken bir baktım firmanın asıl markası vancat kedi kumu ayrıca firma lindocatında üreticisi. Şimdi bentaş bentonit firması vancat, aro, micho, lindo gibi kumları üretiyor. Ayrıca dediklerine göre 50 ülkeye ihracat yapıyorlarmış. Piyasadaki tüm kumları bu firmamı yapıyor yani? Sizin kullandığınız kumların üreticisine bakar mısınız sizinki de bentaş mı? Eğer böyleyse hiç kum arayışında olmak istemiyorum alıp geçecem artık.

5 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ayni firma yapsa bile kaliteleri farkli olabilir.

Ozge00
Ozge00

131723

Pelet de deneyebilirsiniz. Bentonite gore cok daha iyi bence. Bentonit kumlar illaki tozutuyor tozutmayan bulamadım. Kedi için de pelet daha iyi özelikle hassas ve astımlı kediler için.

omarkai38
omarkai38

784

Ona da baktım firmanın 6 çeşit ürünü var bunların 2si zaten aktif karbonlu olanlar. Standart bentonit kumlarda ise kalite farkı değil sadece kum tanelerinin boyutuna göre 4 farklı ürünleri var. İnce taneliden kalın taneliye doğru sadece sıvı emme düzeyleri değişiyormuş.

Ozge00
Ozge00

131723

Mamada da bu ayni. Ayni marka hem iyi hem orta hem de cok iyi düzeyde mama çıkartabilir. Hem düşük bütçeli hem Orta hemde yüksek bütçeli kesimlere hitap etmek için. Tabi ki düşük fiyatlı olanin içeriği yüksek fiyatlı olana gore biraz daha kalitesizdir. Bence kum çok farketmez ben uygun fiyatlı az tozutan almaya çalışıyorum. Çok pahalı fiyata almak yerine o parayı kaliteli mama almakta da kullanabilir gibime geliyor.

kedimelsa
kedimelsa

11895

Sadece bı fabrika yani bicok markalarin üretimini satışını yapıyor olabilir kesinlikle markadan markaya fark ediyor zaten yani fabrika çıkışı aynı diye hepsi ayni değildir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 334 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR