Köpeğimin Burnu Kanıyor Acil Lütfen Arkadaşlar

betulylmz
betulylmz

944 Puan

Meraba 1 haftadır köpeğimin tek burnu kanıyor ikisi birden aşırı kanama değil ama tekinden devamlı kan geliyor bir nefesi tıkanmış gibi sesler çıkartıyor bunu daha once yaşayan var mı neden oluyor bilgi verir misiniz

9 CEVAP

merveylebadem
merveylebadem

3978

1 haftadır oluyorsa neden buraya yazıp vakit kaybediyorsun ki veterinere götür

Ozge00
Ozge00

131723

1 haftadır devam ediyormuş veterinere götürün

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117213

@betulylmz 1 hafta süre gelen kanamaya o duyar kasılır ve veterinere git denilir. Kanama ciddi bir konu burada olasılık üstünde durulabilirdi ancak kimse net bir bilgi veremez. Riskli sonuçlar olabilirdi Allah göstermesin geç kalınacak bir sorun olabilirdi vs vs .
Maddi durumlar bir gün olur bir gün olmaz gayet insani bir durum o zaman ya uzaktan yardım ya da taksitli seçenekler konuşulur.
Burada en mantıklı seçeneği sunup veterinere git diyen arkadaşlara tepki göstermeniz manasız aynı durum başkasının başına gelse sizde en makul cevap olarak vet. gidin diyecektiniz.
Bir yolunu bulup gitmişsiniz çok sevindim . Tüyü kadar ömrü olsun can dostunuzun.

betulylmz
betulylmz

944

Evet çok doğru ama konuşma tarzi ve üslupta cok önemli. Evet bende vete götür diye bilirdim ama ne vakit kaybediyorsun buraya yazacağına vete götür gibi cümleler sarf edemezdim. Bir cümlenin nasıl söylendiği çok önemli ve insanın kalitesini belirler her zaman. Söylemek vardır söylemek vardır ikisi çok başkadır.

SBKart2207
SBKart2207

121826

Bence veterinere gidin hemen . hastalığı olabilir. Burnuna bir şey kaçmış olabilir. Tümör olabilir.darbe almış olabilir.vs

Emreayas
Emreayas

846

Muhtemelen bir damarda çatlama olmuş olabilir mutlaka bir uzmana danışın derim .

betulylmz
betulylmz

944

Burdan veterinere götür diye tepki veren arkadaşlar benim aklıma hiç gelmedi çok sağ olun! Bunu söylerken şu an maddi durumu nasıl götüre bilir mi gibi soruları da insan olarak sorsaydınız keşke ama bir yolunu bulup götürdüm merak etmeyin. Bir insan çaresiz kalıp buraya yazıyorsa saçma sapan tepki verip insanların canını daha fazla sıkmayın bari başkalarına yapmayın. İnsanın halinden insan anlamaz diye boşuna dememişler gerçekten.

SBKart2207
SBKart2207

121826

Ne olmuş peki neden kaniyormus

betulylmz
betulylmz

944

Kılcal damarinda problem görüldü bundan ötürü kaniyormus

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 544 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR