Kedim İshal

Buseyummysu
Buseyummysu

717 Puan

Öncelikle merhabalar . 1 ay önce kedim vefat etti babam ve abla schotishh kedi sahiplenmişler 2 aylık olduğunu söylemişler ancak daha küçük olduğunu düşünüyorum geçen hafta karma aşısı için veterinere götürdüm veteriner tavuk vermem gerektiğini ve zayıf Olduğu için aşı yağamayacağını iletti 350 gram bu gün ishal oldu kedim Tavuk ve kuru mama yiyordu akşam tekrar babam veterinere gitti farklı bir veterinere kedimi götürmedik toz ishal ilacı verdi ve farklı bir kuru mama verdi yemesinde hiç bir sorun yok o mamayı da yedi tavuk vermememiz gerektiğini söyledi . Ama kedim yine ishal ve dışkısı kokuyor lütfen yardımcı olun . Onu kaybetmekten çok korkuyorum

29 CEVAP

Buseyummysu
Buseyummysu

717

Yani şöyle mama yiyordu tavuğa geçin dediler bu gün de veteriner farklı bir mama verdi daha kaliteli bu iyi gelecek dedi onu vermeye başladım akşam yemesinde bir sorun yok su da içiyor oyun da oynuyor ama ishal olması tedirgin ediyor beni veterinere dışardan soğuk alır diye götürmedim babam gitti yani ama götürsem mi diye düşünüyorum yarında geçmesi bu gece uyuyamam zaten onu bırakıp

iidyl
iidyl

116641

kediniz 2 aylıktan kesinlikle küçük eğer 350 gramsa. fotoğrafını atarsanız net konuşabiliriz.


kediler için özel olan süt tozuyla beslenmesi ve iyice kilo alması gerek sakın tavuk falan vermeyin minicik kediye.


ishal ilacı ve kedi sütü verin. kuru mamaya sonra geçersiniz 350 gramlık kediye sadece kuru mama vermeniz yanlış. yaş mama ve kedi sütü verin.


korkunuzu anlıyorum birkaç gün önce korkudan ellerim titreye titreye ağlayarak soru yazdım buraya ben de. anlıyorum sizi endişelenmeyin ve pozitif olun.


gelişmeleri yazarsınız.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Aşı olması için 1 kilo olması gerek zaten. Vet ilaç verdi demiştiniz ishal için, onu kullanın bakalım düzelme olacak mı. Bir de kedinizin yüzünün de net göründüğü bir fotoğrafını profilinize eklerseniz bir bakalım ne kadarlık bu kedi. İki aylıksa gerçekten sorun daha büyük demektir, gelişim geriliği var çünkü o zaman. Göz rengi oturmuş mu kedinin en kolay böyle anlayabilirsiniz 2 aydan önce oturmaz göz rengi.

Buseyummysu
Buseyummysu

717

Ben sahiplenmeli 2 hafta oldu henüz ????????

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Yazik gercekten. Anneyi tekrar ciftlestirebilmek icin apar topar anasindan ayrilan bir yavrucuk. 350 gr 1.5 aylik kedi icin bile cok dusuk.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

İki hafta mı oldu bir de sahipleneli. Vay caniler vay, 1 aylık bebeyi anasından koparmışlar, insafsızlar. Bunlara ne desek azdır. Size değil bu kediyi satan kişilere diyorum yanlış anlamayın, ama siz de büyük ihtimal satın aldınız bu kediyi ve ticarete ortak oldunuz. En azından vakti geldiğinde kısırlaştırarak bu yanlışı biraz da olsa telafi edebilirsiniz.

Buseyummysu
Buseyummysu

717

Benim vefat eden kedim gelirdi sahiplenilme taraftarıyım be kedi ticaretinden nefret ediyorum ama kedim ölünce sinir krizleri yaşadım ailem bu duruma dayanamayıp gidip almışlar evet maalesef almışlar kısırlatıracağım inşallah. Ama kıyamadım istemiyorum demeye geri göndermeye ve evet hissettim annesinden çabuk ayrıldığını ama bende bi yavruya ihtiyaç duydum sevgimi verebileceğim o da buna muhtaçtı istemiyorum diyemedim . Şu an inanın ağlayarak yazıyorum çaresiz başında bekliyorum . Yapmam gereken hakkında net bir şeyler söylerseniz inanın sevinirim

Ozge00
Ozge00

131723

Birden Mama değişikliği ishal yapar. Mamasını değiştirmeyin

Ozge00
Ozge00

131723

Veteriner hangi mamayi verdi? Çokta güvenmeyin öyle veteriner diye bazıları sırf para kazanmak icin satıyor mamayi. Önceden kediye hangi mamayi veriyorlarsa onla devam etmeniz lazim yada o mamayla karıştırıp başka mamaya gecersiniz ancak. Direkt değiştirincr ishal olur.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Nasıl ya iki aylık kedi 350 gr mı? Kesinlikle detaylı bir muayeneden geçmeli ve dışkı tahlili yapılmalı. İshalin sebebi parazit ya da daha virüs kaynaklı olabilir.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Aynen kedi süt tozuyla besleyin toparlansın. Şu paragözler küçücük yavruyu anasından koparıp satıyorlar ya ne diyeyim. Yanlış yapmış babanız bu kediyi alarak ama olan olmuş artık.

Buseyummysu
Buseyummysu

717

İlk maması happy cat onu almıştık bu gün ki maması da proplan

Buseyummysu
Buseyummysu

717

Sabah normal tartıda tarttım 420 gram çıkmıştı geçen hafta 350 gramdı . Ama henüz karma aşısını bile olmadı zayıf olduğu için kedi. Süt tozunu sabah direk gidip alacağım ama ishal olması endişlenememi gerektirir mi bunu bilmiyorum gözüme uyku girmiyor yani korkuyorum ama yemesinde sorun yok proplan mamayı sıcak su ile ıle ıslattım yedi suyunu içiyor oyun da oynuyor şu an uyuyor mesela ama tuvaletini tutadı çişini yaptı halıya kakasında da dediğim gibi ishal

mikaelson
mikaelson

6371

kuru mama vermeyin kesinlikle daha çok küçük kedi sütüyle beslenmesi gerekiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1394 Görüntüleme
  • 29 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR