Hangi Mama , Kullananlar Cevaplayabilir Mi ?

Dametualma
Dametualma

1682 Puan

Kedimde böbrek yetmezligi tespit edildi , daha önce bu durumu yaşamış olanlar süreçle ilgili bilgi verebilir mi ? Bir de mama olarak hills k/d mi yoksa vetlife renal , royal canin renal bunlardan biri mi daha iyidir ?

6 CEVAP

bulentbey
bulentbey

1024

Hill's markasının internette satılan herkesin alabileceği mamaları ben de sevmem. Ama sadece veterinerlerde satılan, hasta kediler için özel yapım mamalarına güvenim tam. Benim kedim şu an hayattaysa o özel mamaların hakkı vardır. Tek ben değil, binlerce kedinin iyileşmesinde önemli rolü vardır bu özel mamaların.


Diğer mamaları bilmiyorum. Onları kullanmadığım için yorum yapamam veya karşılaştıramam. Ama Hill's kesinlikle güvenebileceğiniz bir markadır bu alanda.


Ayrıca bu Royal Canin'in özel mamalarını da araştırdım ve çok güvendiğim bir veteriner arkadaşım var o da iyi şeyler söylemişti. Ama denemediğim için bilmiyorum.

kedimelsa
kedimelsa

11895

Kedisinde böbrek yetmezliği olan bir arkadaşım en son nd kullanıyordu

ka06
ka06

10140

Nd urinary mamsa

Sevdaaltuntas
Sevdaaltuntas

1132

Kedimin kronik üriner problemi olduğundan sürekli olarak üriner mama kullanması gerekiyor. Bunun için farmina firmasına ait Vetlife serisini kullanıyoruz. Ve bu firma nd nin üreticilerinden. Dönüşümlü olarak hılls te kullanıyoruz. Bu mamalar zaten tamamen veterinerlerde satılan ve hasta kediler için fonksiyonlanmış mamalar. Royal canıne oranla hills ve vetlife mamaların etkisinin daha kuvvetli olduğunu veterinerimiz söylemişti.

Arkadaşım rc renal kullanıyor ama hastalıkta bir değişiklik olmadığını söyledi isterseniz diğerlerini deneyin, ona diğerlerini dene dedim ama bulunduğu yerde başka veteriner yokmuş hayvana acı çektirmeye devam ediyolar. Ben şehrin öbür ucuna sürünerek giderdim gerekirse. Neyse konunuza döneyim çok geçmiş olsun az mı su içiyordu? Mutlaka su takviyesi yapın şırınga ile bile olur yaş mama arttırın dişlerini fırçalayın :(

Dametualma
Dametualma

1682

su içimi çok güzel sadece yemek yemiyor halsiz ve ishaldi , üşütmüş olabileceğini düşünüp kontrollerini yaptırdığımızda bu sonuçla karşılaştık. Bizim hekimimizde vetlife önerdi ama diğer mamalarla ilgili de deneyimli olanlardan bilgi almak istedim malum herkes sattığı şeyi övüyor bir çok vet böyle en azından . Vetlife ve hills arasında kalmıştım bende zaten bugün tekrar bu ikisini hekime danışıp bi yerden başlayalım , herkese çok geçmiş olsun , cevaplarınız için teşekkürler .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 452 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR