Garip Davranışı?

dilaraxx
dilaraxx

114626 Puan

Kedim son zamanlarda garip bir hareket yapmaya başladı.
Sürekli ayakta olduğum zaman bacağıma yapışıp tutunuyor,koklayıp yalamaya başlıyor,ayağımı çekiyorum patilerini geçiriyor asılıyor,yapmayı bıraktığında ağzı açık kalıyor .Yattığı yere de aynı şeyi yapıyor,örtüyü çekiyorum bıraksın diye,pati atıyor,yapmaya devam ediyor.
Başta sadece koklardı,önemsemedim,şimdi sürekli yapıyor,engelleyemiyorum,şimdi özellikle dışarıdan geldiğimde yapıyor ,anlam veremiyorum da niye yaptığına?

5 CEVAP

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Kısır mı?

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Benim kedimde ayağımı koklamayi seviyor yalıyor ayağımın dibine yatıyor sürtunuyor..birşey yapmıyorum ben. Ayni şekilde halıya da yapıyor çoğu zaman halıya yiyecek birşey damladiginda vs yaladığı yerleri sirke veya limonlu su ile silin belki bırakır yalamayı

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Dışarıda giydiğiniz giysileri koklaması çok normal, değişik kokular var çünkü üstünde, evde de olsa demek ki üstünüze bir koku sinmiş, onu kokluyor. Bunu benim kedim de yapıyor hatta daha da fenası var, bacağımı tırmalama tahtası gibi kullanıyor, kıyafetlerimi deldi hep :)) Battaniye, örtü gibi şeyleri de seviyorlar, yalama, yoğurma hareketleri yapıyorlar, hatta benimki fittikliyor bile :)

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Bizim de ayak ısırma huyumuz vardı ayağımıza bi süre hep kolonya döktük böyle böyle vazgeçti

dilaraxx
dilaraxx

114626

Evet kısır

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 293 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR