Scottish'in Sarılıktan Ölmesi

dagdbidil
dagdbidil

2049 Puan

Bugün bir hesaba denk geldim instagramda, kızım melek oldu falan yazmış kadın üzüldüğüne inanıyorum tüylerinden kolye yapacağım hep yanımda olacak, başka evlat alamam ona ihanet gibi hissediyorum vs yazmış. Hayvan karnındaki bebekleriyle ölmüş. Bide benMerhaba lütfen fikirlerini kendinize saklayın venüsün neden hastalandığıyşa ilgili ufacık fikriniz yokken bunu ırkına bağlamanız tuhaf. Sayısız scottish baktım büyüttüm sahiplendirdim hiçbirinde problem yaşamadık çocuklarımız bebekleri torunları oldu sağlıklı hepsi. Sokakta da bir sürü can bakıyor alıp büyütüyor sahiplendiriyorum. Ücretli sahiplendirme yaptığımın bilgisi size nerden geldi onu fa bilemedim. Bunlar mal değil ben eşime dostuma sahiplendiriyorum kedilerimi. Zaten venüsüm de ilk doğumu olacaktı nasip olmadı erkekten bulaşam bir hastalık sonucu kaybettim kızımı. Lütfen insanların acılarını kendinize göre yorumlayıp böyle destan gibi yazılar yazmayın. Sizin olduğu kadar insanların da aklı var çok şükür.

11 CEVAP

Bu çocukların nedir sizden çektiği helak olun inşallah

dagdbidil
dagdbidil

2049

Ya bütün yorumlar silinmiş bunu petlebi kasıtlı mı yapıyor? Yorum yazan çağla ve zehra hanım vardı, haklı çıktılar kadın bana yalan söylemiş. Yalan söyleyecek kadar düşeceğini tahmin etmezdim sonuçta belli bir yaşa gelmiş demiştim. Eşime dostuma sahiplendiriyorum satmıyorum diyordu. Bugün story paylaşmış şöyle yazıyor; ankaraya elden teslim?????? Umarım o parayı da yemek size nasip olmaz. KORKMUYORUM hiç birinizden katilsiniz. Kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azarlar. Belki de ilk doğumu olduğu yalandır o hayvan doğurmaktan ölmüşt7r ya. Karnında bebekleriyle birlikte ölmüş kedisi ihmali yüzünden. Ulan onlara eceliyle ölebilme hakkını bile vermiyosun fotoğraflarını paylaşıp melek oldu ağlıyorum üzülüyorum yazıyosun ıslah olmazsınız hediye paketi de yapın yavruları

AnneRoss
AnneRoss

12395

Geçenlerde bir post görmüştüm ben de, kargoyla koliler içinde tavşan yolluyolardı İstanbuldan, günlerce bi kolinin içinde susuz şekilde. Bu insanlar bitmez gerçekten, yayıp rezil etmek gerek hepsini.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Siz bu konuyu yanlislikla iki kez yollamistiniz, diger basligi tamamen silmisler. Halbuki kotu bisey de dememistik

Linsenpai
Linsenpai

117282

Scottish.venus hesabının adı,,,, saldırabilirsiniz arkadaşlar rlçdlfşglv

blue_hpood
blue_hpood

128183

daha önce defalarca söylediğim gibi, toplu bir çözüm getirilmeli, tek tek uğraşılmaz.. yazık gerçekten, bu kadar mantık ve vicdan yoksunu insanlarla bir arada yaşadığıma inanamıyorum.

dagdbidil
dagdbidil

2049

Beni de engelledi bide arkadaşları yılda bir kere yapmakta zarar görmüyorum sokak kedisine dokununca kabarıyorum ben, cins kediye alerjim yok diyor. Her kızgınlığa girdiğinde tümör riski artıyor diyorum senin kadar bilmiyoruz diyolar, bilseydiniz bu kadar genç ölmezdi diyorum engel. En komiği de burger king de kanser yapıyor onada dava aç demeleri. Yani burger king e gitmek kişinin kendi iradesi, bu hayvana eş seçmeleri ve doğurtmaları ise sorumluluğundaki hayvanı korumamak demek.. Çünkü kedim kısır ama yinede her camı açtığımda koşar hemen önlem almasam atlar da, korumayıp burger da öyle nasılsa bişey olmaz demekle aynı şey buda. Komik. Degistirilmezmiş harbiden, anası babası öğretememiş ki biz öğretebilelim..

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Bahsettiğiniz kişiyle ben de konuşmuştum çok üzülmüştüm. Ama baktım gerçekten böyle bir paylaşım yapmış. O yüzden şuan hiç samimi bulmuyorum o kişinin üzüntüsünü. Benim kedim böyle bi durumdan ölse şuan nasıl bi halde olurdum tahmin bile etmek istemem.

dagdbidil
dagdbidil

2049

Güncelleme:
Kadınla bir arkadaş konuşmuş ssleri attı. Kedinin doğumda ölmesine sebebiyet veren kadının anlattıklarına göre bir yavru 1500 tl imiş, arkadaşım sormuş siz ticaretini mi yapıyorsunuz diye. kadın da tabii üretim bu bedava arıyorsanız barinaklar dolu demiş jsfkngd :D ticaret mi aslında değil al sat durumu yok emekle uğraşılıyor çok fazla demiş emekle uğraşılıyormuş anlıyor musunuz o zaman mübah oluyor tamam mı djfjfhsg kafayı yiycem :D Kendisine yeterince canları yanmadı mı yetmedi mi size bunlar ekstra hassas denildiginde ise, elimdeki kedi british kulağı dik olan varya demiş :D sonra ah siz bedavacılar demiş.. Arkadaş da, bedavacı mı alacağımı mı sandınız gerçekten diye cevap vermiş. "Kedim doğum yaptı ve sahiplendiriyorum bundan doğal ne var" sözleri de scottish.venus hesabına ait :D:D hatta daha ne kadar çirkinleşebilir ki derken, başka kapıya ablacım bende bedava can yok yazmış sfjjggk arkadaşım bunun üzerine satışı ve üretime dönüştürülmesinin yasak olduğunu anlatınca kadının cevabi; barinaklar ücretsiz değil çünkü oradakiler cins değil, bunu sadece ben yapmıyorum bir sürü insan yapıyor :D ben bu kadına inanamıyorum artık hayretler içinde izliyorum.. Tamam herkes yapıyosa anlayış :D sjfkgjfbs

dagdbidil
dagdbidil

2049

Malesef caydiriciligi yok diye rahat rahat katillik yapıyolar

Linsenpai
Linsenpai

117282

Ben saydım sövdüm cevap bile vermedi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 704 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR